Diablo III стає NFT грою Nifty Island під час аїрдроп-кампанії

Diablo III стає NFT грою Nifty Island під час аїрдроп-кампанії

Хтось переробив 'Diablo III' в NFT гру 'Nifty Island' під час аїрдроп-кампанії

Diablo приходить до NFT гри Nifty Island, але не офіційно. Все це завдяки псевдонімному розробнику гри штучного інтелекту, який додає та формує землю на основі популярного розвідника підземелля `Diablo III`.

Дав, давній шанувальник франшизи Diablo, сказав, що його приваблює Nifty Island через здатність безкінечно розширювати творчість. Nifty Island тільки що запустила свою відкриту бета-версію на минулому тижні з кампанією по залученню гравців до гри.

`Diablo III - це моя улюблена гра усіх часів, тому перестворювати її - це пошана ностальгії, і я впевнений, що це сподобається багатьом людям`, - сказав Дав. `Я побачив, що деякі інші люди роблять карти Halo і Call of Duty, тому я підхопив цю ідею`.

Проект Nifty Island - це останній крок Дава в віртуальні світи. Він також є творчою силою стоячої в розробці історії `Into Auris`, яка використовує засоби штучного інтелекту для створення дизайнів персонажів та ландшафтів.

`Into Auris - це історія, над якою я працював все своє життя, але ніколи не міг її створити`, - сказав Дав. `Технології зображень, відео, аудіо тощо, за допомогою штучного інтелекту [дозволили мені] це зробити`.

Nifty Island - це 3D соціальна гра, в якій гравці можуть створювати острови, виконувати квести та отримувати NFT-нагороди. Nifty Island пропонує інтеграцію між платформами, включаючи Ethereum, Polygon та Base. Nifty Island швидко завоювала популярність завдяки безкоштовному контенту та обширним картам, а також майбутньому аїрдропу.

Дав планує створити унікальний острів, використовуючи інструменти Nifty Island та стокові зображення. Серед очікуваних функцій, які відвідувачі можуть очікувати, - це гонка по острову, яка `приводить` до всього пейзажу, гра `Впіймай прапор` на головному майдані, а також функція пошуку шпигунів для користувачів, які не цікавляться режимами гравець-проти-гравця (PvP).

За словами Дава, процес створення світу Diablo III зайняв понад 20 годин, проте геймер, перетворений на творця метавсесвіту, сказав, що проект майже завершено.

Запущена в 1997 році компанією Blizzard Entertainment, франшиза Diablo розповідає історію Верховних Небес, Вогняних Пеклів та Святилища. Остання частина, Diablo IV, вийшла у червні минулого року.

Хоча авторські права та інтелектуальна власність залишаються гарячою темою в галузі геймінгу та генеративного штучного інтелекту, Дав сказав, що, розробляючи свій проект Nifty Island навколо Diablo 3, він наголосив, що проект стосується більше творчості, аніж копіювання фактичної інтелектуальної власності Blizzard.

`Це мистецтво, створене фанатом; Я не використовував жодні 3D-активи від Blizzard без дозволу`, - сказав Дав. `Це просто вдих нового життя в ідеї та теми, натхненні Diablo`.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть