TON: адреси в прибутку досягли 100%

TON: адреси в прибутку досягли 100%

Текст:

Тонкойн стрімко зростає до історичного максимуму: адреси TON в прибутку досягли 100%

Дані щодо входів/виходів коштів Тонкоін (TON) показують, що всі адреси, які наразі утримують токен, пов`язаний з Telegram, знаходяться в прибутку.

Згідно з даними з IntoTheBlock, 100% адрес з балансом TON є прибутковими, оскільки ціна коливається навколо $8.00.

Ціна Тонкоіну підвищилася, коли Біткоін продовжував утримуватися трохи вище $67,000, при цьому ціна Ефіріуму коливалася навколо $3,500, що робить стрімке зростання альткойна вражаючим порівняно з двома лідерами за обсягом ринку. 100% адрес TON в прибутку під час досягнення ціною історичного максимуму

Ціна Тонкоіну зросла більше ніж на 7% у п`ятницю, щоб досягти історичного максимуму в $8.13.

Прибуток означає порівняння середньої ціни, за якою всі 21.49к адрес отримали токени, і поточної ціни, що зробило всіх їх `В Операції`.

Це велике зростання порівняно з роком тому, коли більше 90% адрес Тонкоін (TON) були в збитку, оскільки ціна TON коливалася навколо $1.40. Стрибок у метриці прибутковості відбувся під час того, як Тонкоін побачив вражаюче зростання за останній рік.

За даними з IntoTheBlock, кількість адрес з балансами зросла з близько 5,800 наприкінці червня 2023 року до понад 20,870 10 червня.

Тим часом, адреси з менше ніж 10 Тонкоін токенами більш ніж удвічі зросли протягом останніх трьох місяців, збільшившись з близько 4,900 у березні до понад 10,000 на 10 червня.

З погляду власності, роздрібні володарі наразі становлять близько 39.9% від загального обсягу, тоді як кити утримують 30.5% і інвестори 29.5%.

Стрибок у кількості адрес стався через те, що Blockchain Відкритої Мережі (TON) і рідний токен Тонкоін скористалися сукупністю позитивних катализаторів мережі.

Окрім підтримки TON від Telegram у їхній програмі рекламного співу власників каналів, кампанії, такі як Open League і нещодавні параболічні отримані прибутки від Notкоін (NOT), всі сприяли позитивному руху цієї криптовалюти.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть