Polygon: запуск Polygon Governance Hub та анонс грантів

Polygon: запуск Polygon Governance Hub та анонс грантів

Polygon (MATIC) досягла важливої віхи у своєму шляху до власності спільноти з запуском Polygon Governance Hub, який буде служити повноцінним інструментом управління та інтерфейсом користувача для спільноти.

Polygon Governance Hub, створений у співпраці з Aragon, дозволяє користувачам та розробникам впливати на основний розвиток технології Polygon та заповнювати її спільнотними цінностями.

Протягом останнього року спільнота Polygon внесла свій внесок у розробку каркасу для децентралізованого, спільнотного управління Polygon, з акцентом на три основні стовпи або аспекти управління: управління протоколом, управління системними розумними контрактами (SSC) та управління скарбом спільноти.

Представлення Polygon Governance Hub - об`єднаний та прозорий інтерфейс для спільнотного управління, розроблений з участю @AragonProject.

Разом зі спільнотою, центральний хаб позначає наступну главу в управлінні та власності спільноти Polygon.

Більше про те, що це означає 🧵 pic.twitter.com/CrAg6QwKwG - Polygon | Aggregated (@0xPolygon) 14 червня 2024 р.

Початкова версія Hub буде спрямована на два з трьох стовпів управління Polygon: управління протоколом та управління системними розумними контрактами (SSC).

Різноманітні компоненти Polygon Governance Hub пропонується реалізувати по етапах протягом наступних кількох місяців. На кожному етапі розвитку спільнота може надавати ітеративні відгуки та внести нові ідеї в Polygon Governance Hub. Центр буде розбудовуватися по етапах за допомогою Aragon.

В кінцевій формі Polygon Gov Hub призначений бути прозорим інтерфейсом для всіх прийнятті рішень у межах системних розумних контрактів Polygon, з діяльністю, що охоплює збір знань та голосування.

У інших позитивних новинах для екосистеми Polygon (MATIC) розблоковано 1,000,000,000 POL на грантове фінансування на найближчі 10 років. Загалом 35 мільйонів MATIC було виділено на фінансування проектів у межах програми грантів спільноти на першу партію.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть