Альхемія пей та Ethereum Classic: Нова ера доступності криптовалюті

Альхемія пей та Ethereum Classic: Нова ера доступності криптовалюті

Alchemy Pay та Ethereum Classic об`єднують свої шляхи: Нова ера для доступності криптовалют

У знаковому розвитку для користувачів Ethereum Classic (ETC), Alchemy Pay об`єднався з ETC Grants DAO (EGD), щоб запропонувати безперешкодний сервіс для обміну фіатних коштів.

Партнерство остаточно призначене для полегшення доступу до ETC шляхом можливості придбати фіатну валюту за допомогою Visa, MasterCard, мобільних гаманців та банківських платежів. Поєднання сервісів має автоматизувати покупки, забезпечуючи дотримання вимог та продуктивність користувача.

Світово визнані сервіси фіатного платіжного шлюзу Alchemy Pay гарантують, що клієнти з усього світу можуть легко обмінювати свою фіатну валюту на криптовалюти.

Завдяки цьому партнерству, сервіси Alchemy Pay зможуть бути інтегровані на різних високопрофільних платформах спільноти, таких як etcgrantsdao.io та ethereumclassic.org. Крім того, ініціатива надасть можливість прямої купівлі ETC на веб-сайті Alchemy Pay Ramp. Збільшення глобальної присутності ETC

Співпраця між Alchemy Pay та ETC Grants DAO демонструє спільну цінність для сприяння доступності блокчейну та децентралізації.

Також є Ethereum Classic, який залишається вірним децентралізації та незмінності як основними цінностями, блокчейн, який часто висловлюється як оригінальний блокчейн Ethereum, де `Код є Законом!`

Провідним аспектом цього партнерства є не лише розширення можливостей застосування ETC та його доступність для глобальної аудиторії, але й підтримка етосу ETC, який продовжує шанувати незмінні, децентралізовані взаємодії блокчейну.

#AlchemyPay`s On-Ramp solution is now live on @ETCGrantsDao for easy #ETC purchase.

Через портал на веб-сайті EGD, члени спільноти можуть зручно та безпечно отримати $ETC, використовуючи їхні улюблені фіатні методи та валюти. $ACH

Крім того, те, що робить Alchemy Pay, це не лише платіжний шлюз. Внаслідок цього, маючи глобальну ліцензію у Великобританії, США, Канаді, Індонезії, Литві та завершений необхідний логічний механізм для того, щоб користувачі могли легко переказувати кошти у свої країни.

Це важливі дані для приведення прийому криптовалют у масштабах, забезпечуючи при цьому комплексну безпеку як для кінцевих користувачів, так і для партнерів.

Поки ETC Grants DAO працює над розвитком екосистеми Ethereum Classic. Заснований на великих гравцях галузі, таких як BITMAIN, ANTPOOL, та ETC Cooperative, DAO працює над підтримкою інфраструктури, пов`язаної з ETC, та довголіттям ETC.

ETC Grants DAO є фундаментальним в розвитку екосистеми ETC, він служить опорою для зусиль ETC щодо підтримки розробників та ентузіастів спільноти.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть