1) AAVE ціна падає на 20% у 2024 році
2) Кити збільшують утримання AAVE на 75%
3) AAVE TVL зростає на 100% до $12.464 мільярдів
4) Кити збільшують утримання токенів AAVE на 75%
5) AAVE збільшує втрати та падає майже на 5%

1) AAVE ціна падає на 20% у 2024 році 2) Кити збільшують утримання AAVE на 75% 3) AAVE TVL зростає на 100% до $12.464 мільярдів 4) Кити збільшують утримання токенів AAVE на 75% 5) AAVE збільшує втрати та падає майже на 5%

AAVE ціна впала на 20% у 2024 році, не зважаючи на подвоєння загальної вартості заблокованих активів.

AAVE стрімко впала на 20% у 2024 році, незважаючи на збільшення на 100% загальної вартості активів, заблокованих на криптовалютній платформі для позичок. Кити, які утримують від 1 мільйона до 10 мільйонів AAVE, збільшили свої утримання більш ніж на 75% у 2024 році. Кити AAVE розподілили свої утримання з втратами за останні три місяці, за даними відстеження за ланцюжком Santiment.

AAVE, децентралізована криптовалютна платформа для позичок, зафіксувала величезний стрибок у загальній вартості заблокованих активів (TVL). Зростаючий TVL вважається індикативним для більш високої релевантності серед учасників ринку та довіри до платформи.

Кити захопили AAVE у 2024 році під час падіння ціни на DeFi токен.

AAVE знищила майже 20% своєї вартості з початку року. AAVE подвоїла заблоковані криптовалютні активи, втрачає вартість.

Платформа для кредитування DeFi спостерігала позитивну тенденцію у своєму TVL з кінця 2023 року по 2024 рік. У 2024 році TVL Aave зросла більш ніж на 100% до $12.464 мільярдів, як це бачиться на DeFiLlama. TVL Aave систематично зростав, оскільки учасники ринку продовжували блокувати активи на їх платформі для позичок, незважаючи на зниження ціни на місцевий токен.

Три найбільших складових TVL Aave за токенами є WSETH, WBTC та WEETH. Більшість заблокованих активів походять з ланцюжка Ethereum, другим і третім за розміром є Arbitrum та Polygon. Зростання TVL свідчить про те, що AAVE спостерігала зростання прийняття серед трейдерів DeFi.

Додатково, дані від відстежувача криптозагроз Santiment показують, що кити, які утримують від 1 мільйона до 10 мільйонів токенів AAVE, збільшили свої утримання токенів DeFi на понад 75% у 2024 році. Це очевидно з метрики розподілу постачання Santiment.

Транзакції китів, вартістю від $100 000 і вище, від $1 мільйона і вище і метрика чистого прибутку/збитків мережі показують, що великі інвестори з великими гаманцями зазнали втрат на утриманні AAVE в квітні, травні та червні.

Графік Santiment нижче показує пікові співвідношення транзакцій китів та реалізованих втрат за останні три місяці.

AAVE транзакції китів та NPL AAVE збільшує втрати, падає майже на 5% у четвер

AAVE розширила свої втрати та знищила майже 5% своєї вартості у четвер. Протягом останніх семи днів ціна AAVE знизилася майже на 18% на Binance. У DeFi токену був законспірирований стрибок у подачі на біржі.

Подача на біржі зросла понад 4% у червні, що сигналізує про зростання тиску на продаж AAVE. Децентралізований фінансовий токен знаходиться під загрозою подальшого зниження ціни.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть