Найнижчий рівень запасу Bitcoinу вистачатиме на ринку

Найнижчий рівень запасу Bitcoinу вистачатиме на ринку

Обмін Bitcoinу: запас зменшується, що сигналізує про можливий зміну ринку

Незважаючи на останні труднощі Bitcoinу серед загального тиску відмінних відмінностей на ринку, дані on-chain вказують на потенційну зміну моменту, оскільки запас криптовалюти на біржах досягає дворічного мінімуму.

Після попереднього спаду Bitcoin досягнув висоти у $69,977 попереднього дня, лише щоб знизитися до $67,028 сьогодні рано, додатково впливаючи на альткоїни.

Однак дані on-chain вказують на те, що найближче розпродажу на ринку може незабаром призупинити. У публікації на X, інформаційно-аналітична платформа Santiment розкрила, що запас Bitcoinу на біржах склав дося що найнижчий рівень з грудня 2021 року. Зокрема, централізовані торгові платформи зараз утримують резерв Bitcoinу приблизно у 942,000 токенів BTC на загальну суму понад $63 мільярдів.

😎 Запас Bitcoinу на біржах зараз склав найнижчий рівень з грудня 2021 року (~942K монети). Тим часом, Ethereum та Tether починають повертатися. Історично, ризик втрати для всієї криптовалютної галузі менше, коли доступний запас на продаж обмежений.

Значно менший запас BTC на централізованих біржах часто розглядається як бичачний сигнал, оскільки це означає, що відомі інвестори переносять свої токени в приватне сховище. Менше токенів на біржах взагалі означає менший тиск на продаж на ринку.

Графік Santiment показав, що біржі тримали підвищений резерв Bitcoinу з третього кварталу 2023 року. Падаюча тенденція виникла в першому кварталі 2024 року, співпадаючи з загальним бичим станом ринку, де Bitcoin досяг нового історичного максимуму в $73,650.

Останнє оновлення від аналітика on-chain Алі Мартінеса додатково підтверджує зменшення запасу Bitcoinу на біржах. Посилаючись на дані від CryptoQuant, Мартінес розкрив, що великі риби перенесли 14,140 BTC на суму понад $950 мільйонів з бірж впродовж двох днів.

Тим часом, Santiment зауважив, що під час зменшення запасу Bitcoinу на біржах Ethereum (ETH) та Tether USD (USDT) повертаються на біржі. Однак розвідаюча платформа аргументувала, що історично, ризик втрати для всього крипторинку менший, коли доступний запас Bitcoinу для продажу обмежений.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, є виключно інформативною та освітньою. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальність за будь-які збитки, що виникають в результаті використання відомостей, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій у зв`язку з компанією.

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть