Написати заголовок для цієї статті:
Роздрібні трейдери Bitcoin залишаються биками навіть після корекції

Написати заголовок для цієї статті: Роздрібні трейдери Bitcoin залишаються биками навіть після корекції

Позиції на довгострокове інвестування в Bitcoin сигналізують про спроби роздрібних трейдерів купити спад

Роздрібні трейдери Bitcoin залишаються биками незважаючи на недавню корекцію. Понад 70% рахунків на Binance перебувають у чистій довгій позиції, показують дані від Hyblock Capital. Позиції на довгострокове інвестування в Bitcoin на суму понад 18 мільйонів доларів були ліквідовані за останні 24 години навіть тоді, коли BTC утримується вище 67 000 доларів.

Роздрібні трейдери здаються впевненими в відновленні ціни Bitcoin (BTC) незважаючи на корекцію, відображену він вівторок, дані щодо довгих та коротких позицій показують, оскільки найбільша криптовалютна активність за капіталізацією утримується вище 67 000 доларів. Роздрібні трейдери Bitcoin залишаються бичими.

Дані від Hyblock Capital про деривативних трейдерів на Binance показують, що 70,25% рахунків на платформі перебувають у чистій довгостроковій позиції на BTC, що свідчить про те, що вони переважно очікують, що актив вгору.

Це вище, ніж 57%, побачене вівторок, сигналізуючи, що роздрібні трейдери бачать останню корекцію як можливість купити Bitcoin за мінімальною ціною.

Дані про деривативи Bitcoin на Binance

Bitcoin видалив практично 4% своєї вартості за останні сім днів, але ціна зросла майже на 1% у середу, торгуючи приблизно за 67 900 доларів, на Binance.

Тим часом, дані від слідчика криптовалютного інтелекту Coinglass показують, що 18,85 мільйонів доларів у довгострокових позиціях на BTC були ліквідовані за останні 24 години після корекції ціни. Обсяг ліквідації довгострокових позицій перевершує короткі. Незважаючи на великий обсяг ліквідації довгострокових позицій, роздрібні трейдери продовжують ставити на підйом ціни Bitcoin.

Дані про деривативи Bitcoin від Coinglass

BTC коливається нижче 68 000 доларів, оскільки тримальники готуються до двох ключових макроподій в США, зустріч Федерального відкритого ринкового комітету Федеральної резервної системи США (FOMC) та звіт про споживчі ціни (CPI) за травень. Ця двоголова гра має потенціал рухати ринки, особливо для ризикованих активів, таких як криптовалюти.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть