Технології Web3 в Fortune 100: Ініціативи та Виклики

Технології Web3 в Fortune 100: Ініціативи та Виклики

Великі корпорації вірять у блокчейн: ініціативи Web3 шалено зростають серед Fortune 100

Минулий рік приніс тектонічні зміни на корпоративному пейзажі, особливо для гігантів промисловості - компаній Fortune 100. Головні торговці збільшили своє використання технологій web3 на 39%, як свідчить нове повідомлення від Coinbase.

Для них ця еволюційна розширення є не більше ніж похід в нові, технологічні території, де вони представляють рішення на основі блокчейну, які можуть переписати наративи бізнес-операцій та досвіду споживача. Інтеграція нових технологій

Три загальні теми, що поганяють компанії Fortune 100 на технології web3, - це спот Bitcoin ETF, токенізація реальних активів та інтеграція стейблкоїнів. Ці простори захоплюють інтерес не тільки своїм крутим фактором, але й їхньою здатністю допомогти раціоналізувати процеси та генерувати нові потоки доходів у цифрову еру.

Це може бути дробова власність, більша ліквідність та ринкова ефективність у разі токенізації реальних активів - можливості є практично нескінченні. Отже, Що Зробило Web3 Загальнодоступним Вдруге?

Додаткова інформація з звіту показує, що понад половина вищого керівництва компаній Fortune 500 готуються до запуску блокчейн-проектів, більшість з яких будуть спрямовані на фронти споживчих платежів.

Можливо, це натяк, що прийняття блокчейну корпоративними гігантами - це не лише метод вдосконалення технологій ззаду, але точно шлях покращення взаємодії та досвіду клієнтів у мережі.

Тактичне застосування технологій блокчейну - це частина більшої візії - вбудувати цифрову плинність та вичерпність в центр бізнесових полотен.

Американські найбільші компанії мають великі плани onchain.

Кількість криптовалютних, блокчейн або ініціатив web3, оголошених компаніями F100, досягла рекордної висоти в І кварталі 2024 року.

Дізнайтеся більше в нашому останньому звіті про стан крипто: https://t.co/55px3vnGQQ pic.twitter.com/Nmbl4XSWyw - Coinbase 🛡️ (@coinbase) 12 червня 2024 р.

Проблема міграції талантів Серед причин - зростання міграції навичок

Однак, взяті разом, ці ініціативи сигналізують про тенденцію, яка може становити загрозу для зміцнення американської криптоіндустрії. Звіт висвітлює річний спад частки крипто-розробників у США всього 26% від загальної кількості. Міграція талантів на зарубіжні ринки є потужним показником того, як США повинні розвивати та захищати свій блокчейн-робочу силу для конкуренції на світовому рівні.

Також Coinbase конкретно опублікувала заяву, в якій вказується на важливість більш прозорих регуляторних середовищ для захисту та подальшого розвитку всього екосистеми. Вимоги до чітких правил також розглядаються як крок для заспокоєння криптоекосистеми, відомої своєю волатильністю і підтримкою упевненості, що США продовжуватиме бути основним місцем для інновацій у галузі блокчейн технологій.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть