Вплив ФРС на біткойн

Вплив ФРС на біткойн

Bitcoin має отримати користь незалежно від того, чи знизить ФРС ставки, чи залишить їх на місці: Bitfinex

Індекс споживчих цін (CPI) сьогодні виявився нижче за очікуване, що підняло ринок криптовалют та спричинило очікування зниження процентної ставки в США на сьогоднішньому засіданні Федерального відкритого ринкового комітету (FOMC). Аналітики Bitfinex поділилися з Crypto Briefing, що незалежно від того, чи зменшать ставки, чи залишать їх на поточному рівні, наслідки для криптовалют будуть позитивними.

“Наш базовий сценарій передбачає, що Федеральна резервна система залишить ставки на місці. Незалежно від того, чи Федералний резерв зменшить ставки, чи залишить їх, наслідки для Bitcoin та потоків ETF будуть значними. Зниження ставок ймовірно викличе миттєву буйну реакцію, тоді як рішення залишити їх на поточному рівні може призвести до більш стійкого, але позитивного тренду. Моніторинг майбутнього напрямку політики Феду виявиться ключовим для передбачення довгострокових рухів на ринку,” - вони заявили.

Зауважимо, що як зниження ставок, так і рішення залишити їх на місці мають значний вплив на потоки активів та ціни на ринку, додали аналітики. Минулі рішення про зниження ставок, як правило, призводили до збільшення цін активів та надходжень у біржові фонди (ETF), використовуючи ринок золота в якості орієнтира.

“Схожі патерни очікуються на криптовалютному ринку. Всі вісім минулих подій, пов`язаних з CPI та FOMC, викликали збільшену волатильність, принаймні на внутрішньоденній або внутрішньотижневій основі. Проте з березня цей зріст волатильності є нетривалим.”

Хоча аналітики Bitfinex не очікують, що рішення про зниження ставок буде ухвалено сьогодні, вони очікують, що Федеральний резерв буде слідкувати за рухами від таких суб`єктів, як Європейський центральний банк, у наступні місяці.

“Глобальний цикл ліквідності вказує на те, що грошове постачання ймовірно збільшиться, що може підтримати ціни активів, включаючи криптовалюти. Останнім часом в криптосфері спостерігається відносна слабкість, оскільки Bitcoin значно знизився, тоді як акції перебувають на історичних максимумах та залишаються стійкими перед значними бичими катализаторами.”

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть