Найбільший банк Бразилії відкриває доступ до торгівлі криптовалютами

Найбільший банк Бразилії відкриває доступ до торгівлі криптовалютами

Найбільший банк у Бразилії Itau Unibanco відкриває торгівлю криптовалютами для всіх користувачів

Itau Unibanco, найбільший банк у Бразилії та всій Латинській Америці, повідомив про доступність послуг торгівлі криптовалютами для всіх своїх користувачів. Через Ion, внутрішню інвестиційну платформу банку, клієнти можуть придбати біткоїн (BTC) та ефір (ETH), функцію, яка раніше була доступна лише обраним користувачам. Бразильський банк Itau Unibanco відкриває послуги торгівлі криптовалютами для всіх клієнтів

Банки усвідомлюють потенціал надання можливостей з криптовалютами та традиційними фінансовими послугами. Itau Unibanco, найбільший банк у Бразилії та Латинській Америці з понад 60 мільйонами клієнтів та майже 100 000 співробітників, оголосив загальну доступність послуг торгівлі криптовалютами для своїх клієнтів.

Хоча ця функція була запущена у грудні, функціональність була доступна тільки обраним споживачам і поступово розширювалася на більше користувачів. Спочатку Itau повинен був оцінити рівень прийняття цих активів як частини платформи Ion, інвестиційного додатка банку. За словами Гуто Антунеса, керівника Itaú Digital Assets, прийняття було високим, оскільки клієнти довірили криптовалютному рішенню зберігання Itau.

Антунес пояснив, що банк розробив своє рішення зберігання, де кожен клієнт має цифровий гаманець з розділеними активами. Антунес заявив:

Ми маємо частку та партнерство з Liqi, але нічого в плані зберігання. Усе рішення зберігання, починаючи від його задуму, було виконано з архітектурою та довіреністю всередині Itau.

Платформа надасть лише вже доступні цифрові активи, складені з біткоїна (BTC) та ефіру (ETH) для клієнтів, хоча вже розглядають включення нових криптовалют. Однак, як зареєстрована банківська установа, Itau все ще очікує, що Центральний банк Бразилії видаватиме правила щодо обробки стейблкоїнов для їх включення на платформу Ion. `Ми узгоджені з центральним банком у розробці регуляторних актів, ми хочемо зростати правильним шляхом`, - підкреслив Антунес.

До цього в липні 2022 року банк запустив послуги токенізації, створивши підрозділ Цифрові активи для цієї мети. Цей підрозділ виступатиме як постачальник послуг для компаній, які бажають розмістити свої активи на блокчейні та на широких фінансових ринках.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть