Негативна реакція на винуватість Гантера Байдена

Негативна реакція на винуватість Гантера Байдена

Спалахи мемів у зв`язку з винуватістю Гантера Байдена

Син президента США Джо Байдена, Гантер Байден, був визнаний винним у трьох зв`язаних зі зброєю звинуваченнях, і в наступні години після цього ціни на меми, пов`язані з Байденом, різко зросли.

Джо Боден, намірено помилково написаний мем-коїн про Джо Байдена на платформі Solana, підскочив на 9% в годину після оголошення вироку винуватості, хоча його тренд за останні 24 години від`ємний через попередні втрати — він впав на 6% з того часу, коли було оголошено вирок, і зараз торгується за ціною понад $0,18.

Гантер був визнаний винним у трьох зв`язаних з покупкою зброї у 2018 році злочинних діях. Журі вирішило, що він неправдиво заявив про вживання наркотиків при заповненні форм, що призвело до того, що його знайшли винним у трьох злочинах у зв`язку з цим інцидентом.

Коли було оголошено його винуватість, мем-коїн Гантер Боден (HUNTBODEN) — так само намірено помилково написаний мем-коїн — підскочив на 116% за менше, ніж за 30 хвилин, за даними CoinGecko. Це підскок був недовгочасним, проте навіть зі значним спадом токен зросла на 30% за день і торгується за ціною практично $0,0015.

Той же Гантер Боден має мінімальну капіталізацію на ринку в розмірі $1,6 мільйона згідно з DEX Screener, і лише 862 унікальних гаманців здійснюють торгівлю токеном. Токени такого маленького розміру більш чутливі до волатильності і завжди мають бути обережні при торгівлі.

Це доречно в порівнянні з реакцією на токени Дональда Трампа після того, як колишнього президента знайшли винним у 34 злочинах. У відповідь на новини наприкінці травня, TRUMP впав на 25%, MAGA Hat (MAGA) втратив 16%, а Super Trump (STRUMP) також знизився на 16%. Проте TRUMP та інші токени незабаром підскочили в ціні після цього початкового спаду.

Після винуватості Гантера Байдена у вівторок, мем-коїн Doland Tremp (TREMP) втратив 7%. Зауважте, що шанси Polymarket показують, що ставкивщики вважають, що ймовірність перемоги Джо Байдена на виборах президента 2024 року зросла на 1% після винуватості Гантера Байдена.

Відредаговано Андрю Хайвард

Вибачення!

Погляди та думки автора носять виключно інформаційний характер і не становлять фінансової, інвестиційної чи іншої консультації.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть