Оптимізм досягнув важливого етапу децентралізації

Оптимізм досягнув важливого етапу децентралізації

Оптимізм Нова Офіційно Увійшов у Стадію 1

  • Ключові моменти:
  • Оптимізм, рішення Layer 2 для Ethereum, досягнув важливого етапу децентралізації, інтегруючи докази помилок у свої смарт-контракти. Цей розвиток, відповідно до рамок Віталіка Бутеріна, підтверджує підвищену безпеку та децентралізацію для OP Stack від Оптимізму.

Розвиток позначає відвідини Оптимізму в рамках того, що співзасновник Ethereum Віталік Бутерін називає `Стадією 1` децентралізації, ключовим кроком, визначеним в рамках Бутеріна для етапів розвитку мереж Layer 2.

Бутерін привітав цей прогрес, висловлюючи очікування, що більше рішень Layer 2 досягнуть подібних етапів, зокрема підкресливши важливість тих, що базуються на ZK.

Покращена безпека та довіра користувачів

OP Stack від Оптимізму тепер дозволяє користувачам виводити Ethereum та токени ERC-20 з ланцюжків Оптимізма на Layer 1 без покладанняся на довіреного посередника, що дозволяє виправляти недійсні виводи.

  • Оптимізм приєднується до інших рішень Layer 2, таких як Arbitrum, dYdX та zkSync Lite на етапі 1, пропонуючи покращені функції децентралізації та безпеки.

Тим не менш, незважаючи на бездозвілу природу Fault Proof, екстрені ситуації можуть змусити Раду з безпеки повертати систему до стану з дозволу. Тем не менш, цей досягнення підкреслює зобов`язання Оптимізму до підвищення масштабованості та децентралізації Ethereum.

ВІДМОВА: Інформація на цьому сайті надається як загальний коментар ринку і не становить інвестиційну пораду. Ми рекомендуємо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть