Біткоїн в численних кратностях: інвестор Білл Міллер

Біткоїн в численних кратностях: інвестор Білл Міллер

Значення біткоїна "в численних кратностях" вище його поточної ціни: мільярдер інвестор Білл Міллер

Легендарний інвестор Білл Міллер говорить, що він "продовжує ставити на біткоїн", який має достатньо місця для зростання, незважаючи на те, що він наразі торгується близько до історичних максимумів.

У вівторок мільярдер довів, що "внутрішня вартість біткоїна" "в численних кратностях" вище його ринкової капіталізації сьогодні й що цінний папер є в центрі "секулярного зсуву щодо того, як люди думають про капітал та його управління".

"Обіцянка біткоїна проста," - написав Міллер. "А саме, що зміни у покупній спроможності людини не повинні контролюватися владою, пов`язаною з обставинами народження".

Оскільки його облік на основі блокчейну "набагато кращий" за всі альтернативи фіату, інвестор стверджував, що ринкова капіталізація біткоїна в $1.5 трлн є частинкою відсотка його загального адресованого ринку. У вас немає Гнійні гроші, якщо у вас немає #біткоїна

Міллер був одним з найактивніших пропагандистів біткоїну з високими оборотами протягом кількох років. У 2015 році Miller Value Partners опублікували "Дело вартісного інвестора для Біткоїн", де зазначало, що біткоїн "може мати величезний потенціал зростання, якщо він спрацює" як засіб зберігання вартості, схожий на золото, і захопив ринкову капіталізацію дорогоцінного металу. На той момент, така модель принесла би ціну біткоїна в $314,000 за монету.

Тоді Міллер присвоїв лише 0.25% ймовірності того, що це станеться, але сьогодні він не вважає це таким нездійсненним - особливо в світі фіату, який швидко наближається до "квадрильйона доларів" загального капіталу.

"Люди відомі своєю поганою умінням контекстуалізувати значущість та потенціал нових технологій," - сказав він.

Інвестиційні прийоми Міллера підтверджують, що він має талант на виявлення хороших інвестицій. Протягом свого перебування в Legg Mason він відомий інвестиціями, що перевершували фондовий ринок п`ятнадцять років поспіль з 1991 по 2005 рік. Також він купив акції Amazon (AMZN) на її IPO в 1997 році, які виросли більше ніж на 205,000% з того часу.

У 2022 році Міллер розкрив, що його портфель був розділений наполовину між Amazon та біткоїном і що він купував останній актив з кредитними ресурсами.

"Я вважаю, що продовження нехтування біткоїном послужить тим, хто робить це впродовж наступного десятиліття так добре, як він це робив протягом минулого - не добре," - підсумував він у своєму останньому матеріалі. "Це ще рано".

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть