Ростуть у ціні: NOT, OM та XMR.

Ростуть у ціні: NOT, OM та XMR.

Як NOT, OM та XMR відхиляються від ринкових тенденцій та привертають інвесторів

Notcoin (NOT) зросла на 95,9% за два тижні, відмовляючись від загальної спадної тенденції ринку та привертаючи увагу інвесторів. Mantra (OM) має зріст на 4423,9% щорічно, завдяки інноваційним рішенням у галузі блокчейну та стратегічним партнерствам. Monero (XMR) пропонує неперевершену анонімність транзакцій, використовуючи передові криптографічні техніки для конфіденційності користувачів.

Незважаючи на вихідні вторгнення ведмедів, які вплинули на крипторинок, деякі токени на ринку зростали в ціні. Три цифрові валюти, які здобули своє місце в останні дні, це NOT, OM та XMR. Навіть коли багато криптовалют великої капіталізації торгувались за нижчою ціною торгівлі, ці три криптовалюти стали одними з найкращих виконавців і привернули увагу інвесторів.

Notcoin (NOT)

Notcoin (NOT) продовжує бути видатним виконавцем з моменту свого запуску в середині травня 2024 року. Ці зміни відбулися, хоча сам NOT не знизився на 14,2% за останні 24 години, але за останні 2 тижні ця криптовалюта зросла на 95,9%. На даний момент Notcoin становить $ 0,01609 і займає 65 місце за капіталізацією в $ 1,64 мільярда.

Ще з початку Notcoin запропонував нову альтернативу на ринку криптовалют і привернув увагу спільноти. Notcoin спочатку була створена як вірусна гра на платформі Telegram, яка приверне якомога більше людей до екосистеми Web3 через метод видобутку тапів.

Mantra (OM)

Mantra (OM), блокчейн Layer 1, який акцентує увагу на безпеці, зафіксував зниження на 8,2% за останні 24 години. Довгостроковий потенціал OM дуже перспективний. За останні 30 днів OM зросла на 42,2%, а за один рік монета збільшилася на 4423,9%. Цей зріст підняв ціну Mantra на новий рекордний рівень у $1,09, перевищивши попередній рекорд, зафіксований в квітні 2024 року після двохрічної перерви.

На даний момент Mantra в списку з ціною акцій $0,9888, а ринкова капіталізація компанії становить $817 мільйонів. Крім того, OM торгувала $ 56 мільйонів обсягу протягом останнього дня торгівлі.

Останній позитивний тренд Mantra наступив після оголошення стимулюючого валютного відділення USDY. Ця співпраця між Mantra та Фондом Ондо дозволяє учасникам USDC отримувати доступ до низькоризикових короткострокових доходів з казначейських облігацій США. Цей вал с планується відкрити у червні 2024 року на Ethereum та Base Chain.

Monero (XMR)

Monero також знизилася на 0,9% за останній день, і її ціна становить $176 за ринкову капіталізацію $3,24 мільярда. Однак у довгостроковому плані XMR досить суттєво зріс. За останній місяць його поточна ціна $66,35 зросла на 31,9%, а за останній рік вона збільшилася на 27,9%.

Monero вже довгий час знаходиться серед складних конкурентів у криптосвіті з 2014 року, вони є анонімною і конфіденційною криптовалютою. Хоча вона схожа на Bitcoin (BTC), у неї також є передові криптографічні техніки для забезпечення анонімності транзакційних сторін.

Навіть з цією можливістю Monero мати майже ідеальне копіювання Bitcoin, її головна сила полягає в анонімності від кільцевих підписів та прихованих адрес з непрослідковуваними та незв`язаними транзакціями. Не потрібно порівнювати Monero з її конкурентами, таким як Zcash, яка використовує вибіркову прозорість, представлений цим комплексним приватним моделюванням.

Notcoin (NOT), Mantra (OM) та Monero (XMR) мають перспективне майбутнє в криптовалютній індустрії. NOT швидко зріс від вірусної гри у Telegram до використання користувачів у Web3. OM акцентується на безпеці та стратегічних співпрацях, тоді як XMR залишається міцним завдяки неперевершеному захисту приватності. Ці криптовалюти значно вплинуть на цифрову фінансову сферу, привертаючи інвесторів та стимулюючи інновації.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть