Три причини падіння ціни Біткоїн нижче $70,000

Три причини падіння ціни Біткоїн нижче $70,000

Три ключові причини, чому Біткоїн (BTC) знаходиться нижче $70,000

Біткоїн не зміг відновити свої позиції вище $70,000, але які ключові причини тому? Дані найближчого кластера ліквідацій, входження ETF і ринкові докази можуть дати нам деякі відповіді.

По-перше, дані теплової карти ліквідацій показують значні продажі, які допомагали зниженню ціни Біткоїну. Графік показує, що рівні $72,000, $69,000 і $66,000 мали значні кластери ліквідацій. Ці ліквідації показують сильний продажний тиск, оскільки ціна була змушена знизитися через примусове закриття левереджованих позицій. Остання цінова дія Біткоїна показує, що цей каскадний ефект від ліквідацій часто призводить до швидкого і стрімкого зниження.

По-друге, відхід від ETF-фондів в США, які відслідковують Біткоїн, був дуже важливим. Після 19 днів входжень, ці ETF виявили чистий відплив у понеділок на суму 64.93 мільйона доларів. Це варто зауважити, оскільки це показує, що інвестори відходять від накопичення і переходять до забирання прибутку або прийняття меншого ризику.

Чистий відплив у Grayscale`s GBTC склав 40 мільйонів доларів, за якими йшли Invesco Galaxy Digital`s BTCO, Valkyrie`s Bitcoin ETF і Fidelity`s FBTC. Гроші, які вивели з ETF фондів Біткоїну, свідчать про зменшення інституційного інтересу, незважаючи на відносно низький обсяг відпливів.

По-третє, динаміка ринку показує загальне зниження ентузіазму. Хоча останні відпливи вказують на зміну, протягом 19 днів триває серія чистих входжень на суму понад 4 мільярди доларів, що привело загальний чистий відплив для фондів Біткоїною з початку року до 15 мільярдів доларів.

Загальна тенденція стала від`ємною, навіть якщо єдині фонди, які записали чисті входження на суму 6 мільйонів і 8 мільйонів відповідно, це були BITB від Bitwise і IBIT від BlackRock. Ця зміна настроїв ймовірно є результатом забирання прибутку після тривалого періоду позитивних входжень, не тільки серед інституціональних інвесторів.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть