Прогноз ціни PENDLE: вплив киту та Хейса

Прогноз ціни PENDLE: вплив киту та Хейса

Прогноз ціни PENDLE після того, як кит вніс токени на Binance

Ціна Pendle (PENDLE) знизилася на 3% та наблизилася до ключової зони підтримки. Кит вніс 755 тис. токенів PENDLE на Binance. Артур Хейс також застакив 1,65 мільйонів PENDLE, що становить близько $8,4 млн.

Pendle (PENDLE), власний токен протоколу токенізації та майбутньої торгівлі доходами Pendle Finance, впав на 3% протягом останніх 24 годин.

Це зниження ціни PENDLE прийшло в час, коли великий кит вніс значну частку токенів на Binance, ймовірно, для здобутку прибутку.

Однак колишній CEO BitMEX Артур Хейс застакив 1,65 мільйонів PENDLE до вересня. Це зниження ціни PENDLE на фоні активності китів.

Згідно з даними CoinGecko, ціна PENDLE знаходилася на рівні близько 5,13 на провідних криптобіржах, знизившись на 16% на минулому тижні.

Ця спаду настала після загального зниження ринку криптовалют після того, як ціна біткоїна впала нижче $68 000 во вівторок.

Тим часом, ціна PENDLE зазнала тиску з боку продажів після останнього великого відкріплення токенів криптокита та колишнього CEO BitMEX Артура Хейса майже на $9,41 млн.

6 червня Lookonchain повідомив, що Хейс відкріпив 1,55 мільйона PENDLE на суму понад $9,41 млн. Відлучення призвело до зниження ціни PENDLE з приблизно $6,30 до мінімумів у розмірі $5,34.

11 червня Lookonchain також поділився данними on-chain, показуючи, що ще один великий кит вніс на біржу Binance мільйони токенів PENDLE на суму. Зокрема, кит вніс 755 000 токенів PENDLE на суму $3,83 млн на біржу.

Цей кит спочатку зняв 5,02 мільйонів PENDLE з Binance 18 серпня 2023 року. Тоді токени коштували $2,73 млн, а кожне з них було ціні оцінено в $0,54.

Хотя Артур Хейс відчепив велику частку токенів на минулому тижні, він тільки що заблокував 1,65 мільйона PENDLE на суму $8,4 млн. Нові заблоковані токени будуть до 5 вересня 2024 року. Чи є це відбушевою для токену?

Хейс раніше висловлював позитивний погляд на швидко розвиваючийся токен фінансів похідних нафантазії про ліквідацію (LSDfi).

Загальна вартість заблокована в екосистемі Pendle становить понад $6,52 млрд, підвищившись на 53% за останні 30 днів.

Тим часом, PENDLE торгується на рівнях цін, які останній раз бачили на початку травня, бики можуть повернути контроль, якщо вони триматимуться вище $5,00. З іншого боку, падіння нижче $5,00 може підсилити ведмедів.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть