Президент Трамп - найкращий вибір для Bitcoin

Президент Трамп - найкращий вибір для Bitcoin

Trump Is The Best Choice For Bitcoin

Один з чотирьох американців володіє Bitcoin.

Це більше американців, ніж тих, які мають понад 65 років, але як часто ви чуєте кандидатів говорять про питання старших людей порівняно з питаннями власників криптовалюти?

Президент Дональд Трамп зробив узгоджену спробу на кампанійному шляху 2024 року привернутися до біткоїнерів.

На нещодавній Лібертаріанській національній конвенції президент Трамп пообіцяв `зупинити хрестовий похід Джо Байдена на розтрощення крипти`, і заспокоїв володарів Bitcoin окремо, що підтримує право на самокастодію.

`Я кажу це з вашим голосом, я відділю Елізабет Воррен та її шайбанів від вашого Bitcoin, і я ніколи не дозволю створення цифрової валюти центрального банку`, - сказав президент Трамп.

Всім зрозуміло, який кандидат цього листопада є найкращим вибором для власників Bitcoin та всього галузі - президент Трамп. Він, схоже, бачить мудрість про-біткойн позицій, взятих популярними лідерами по всьому світу, такими як президенти Хав`єр Мілеї з Аргентини та Найіб Букеле з Сальвадору.

Відповідно, він займає чітку позицію.

Трамп визнає наше право на самовладу, і, можливо, ніхто не розуміє цінність децентралізації краще, оскільки люди втрачають довіру до інституцій, таких як уряд і банки. Трамп був об`єктом неприведеного розголосу політизації судової системи, і організації, пов`язані з Трампом, були відключені від банкінгу та від платформ.

Президент Байден, тим часом, тільки ветував законодавство, яке б гарантувало право клієнта мати передпочитану регульовану фінансову установу володіти їхнім Bitcoin або іншими цифровими активами - смішно - на користь `захисту споживача`.

Адміністрація Байдена була надзвичайно ворожою до Bitcoin, а також до більш широкої криптовалютної екосистеми. Адміністрація запустила `Операцію Затяглення Горловини 2.0`, де регулятори фактично введали нові правила через прес-реліз, що вказували банкам припинити співпрацю з компаніями у просторі цифрових активів. Додатково Білий дім запропонував 30-відсотковий податок на енергію, що використовується для видобутку Bitcoin, що зробило б його невигідним і абсолютно нерентабельним для галузі здійснювати бізнес у Сполучених Штатах. Їхній Департамент енергетики також намагався зібрати інформацію стосовно енергетичних контрактів майнерів Bitcoin як крок до їхнього регулювання з метою виведення їх з бізнесу. Мін`юст навіть порушив діючі вказівки Міністерства фінансів, коли намагався регулювати через подання до суду те, що самокеровані гаманці повинні трактуватися як підприємства, що передавали гроші. Все це є свідомим. Вони хочуть ефективно заборонити галузь.

Все це починає набирати сенс, коли ви ураховуєте, що адміністрація Байдена також підготувала ґрунт для цифрової валюти центрального банку.

Деякі політики підтримують створення CBDC, оскільки вони прагнуть повного контролю. Вони хочуть мати можливість відстежувати наші транзакції та казати нам, як ми можемо та не можемо витрачати свої гроші. Bitcoin представляє полюсну протилежність: свободу від урядового колективізму та змогу індивідуума.

Будьте ясні, в демократичній партії є багато лідерів, які підтримують Bitcoin, таких як Сенатор Кірстен Гіллібранд та Конгресмени Рітчі Торрес та Вайлі Нікель, що вказуємо частку. Понад 70 демократів у Палаті представників недавно проголосували за сприятливу легісляцію структури ринку. Але їх повинно бути багато більше.

Президент Байден здає управління своєю адміністрацією на цих питаннях самопроголошеному `антикрипто` Сенатору Елізабет Воррен та її послідовникам. Це призвело до політики, яка повторює підхід Комуністичної партії Китаю до Bitcoin та будь-чого, що не подобається правлячій партії: перервати фінансові послуги, намагатися перекрити доступ до енергії в ім`я екології, накладати неможливі регуляції ринку та взагалі робити все, що можуть, щоб позбавити Bitcoin від галузі, доки вони працюють над остаточним інструментом контролю над своїм населенням: CBDC.

Сенатор Воррен навіть сама запропонувала законодавство, яке ефективно заборонило б видобуток Bitcoin у Сполучених Штатах, трактуючи майнерів так само, як фінансові установи, вимагаючи стандартів профілактики відмивання грошей, незважаючи на те, що майнери не зберігають жодних активів клієнта. Як вона добре знає, якщо немає Bitcoin майнерів, немає транзакцій Bitcoin, і шлях до CBDC буде набагато простіший без будь-яких приватних альтернатив.

Хороша новина для володарів Bitcoin цього листопада полягає в тому, що у них є чітка альтернатива. Це критично, оскільки цілих третина виборців кажуть, що вони враховують погляди кандидатів на цифрові активи для свого вибору на виборах.

Вибір очевидний. Президент Трамп захистить ваше право володіти Bitcoin, добувати Bitcoin, проводити угоди з Bitcoin, і для багатьох з нас, працювати в галузі Bitcoin. Ми віримо, що він підтримає можливість майнерів Bitcoin допомогти революціонізувати фінансову та енергетичну галузі в Сполучених Штатах та зберігати американське економічне лідерство у майбутньому. І він заборонить CBDC, захистить самокастодію та зупинить безконтрольних регуляторів в їхніх спробах робити нас поза законом. Якщо ви є власником Bitcoin, президент Трамп - це найкращий кандидат цього року, щоб, осмілюсь сказати, зробити Bitcoin знову великим на очах уряду США.

Браян Моргенстерн є керівником з питань громадської політики у Riot Platforms. Раніше він працював заступником помічника секретаря Скарбниці та заступником прес-секретаря Білого дому.

Це гостьова стаття від Браяна Моргенстерна. Виражені погляди є виключно їхніми власними та не обов`язково відображають погляди BTC Inc або журналу Bitcoin Magazine.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть