Надійшли дані від Bitcoin та Ethereum ETFs у Великобританії

Надійшли дані від Bitcoin та Ethereum ETFs у Великобританії

Перші дані надійшли від Bitcoin та Ethereum ETFs, затверджених у Великобританії!

ETFs, підтримані Bitcoin та Ethereum у Великобританії, побачили низькі обсяги угод з моменту їх запуску на Лондонській фондовій біржі (LSE) 28 травня. Запуск відбувся після затвердження Британським управлінням фінансової поведінки (FCA).

У відмінності від своїх американських аналогів, ці продукти можуть торгуватися тільки професійними інвесторами. Проте 21Shares, один з емітентів цих ETFs, вважає, що відкриття цих продуктів для роздрібного ринку може бути `ігровим змінювачем`.

21Shares пропонує восьмох перерахованих продуктів у Великобританії, чотири, підтримані Bitcoin та чотири, підтримані Ethereum. WisdomTree керує чотирма ETFs, по два для Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), тоді як Invesco пропонує два продукти, підтримані Bitcoin. Щоб бути включеними до LSE, криптовалютні ETFs повинні бути фізично підтриманими, без застави та надавати долю тільки в Bitcoin або Ethereum.

З моменту їхнього запуску, загальний обсяг усіх цих продуктів становив лише $504,880 на 6 червня. WisdomTree відповідає за 59% обсягів угод, тоді як 21Shares - за 41%. На відміну, продукти Invesco поки не мали обсягу угод. У порівнянні, spot Bitcoin ETFs у США побачили обсяг угод на $2.5 мільярда за один день у п`ятницю.

Серед продуктів 21Shares, пропозиції Ethereum були успішніші, складаючи 76% обсягу угод. У межах цього, Ethereum Staking ETFs від 21Shares побачили приблизно на 57% більший обсяг угод, ніж основний продукт Ethereum без доходів від стейкінгу.

21Shares зазначили, що професійні інвестори, зазвичай, торгують `поза столівкою` (OTC), купуючи та продаваючи фінансові інструменти поза офіційними біржами, такими як LSE, безпосередньо з іншою стороною або через найбільш ліквідну біржу.

* Це не інвестиційні поради.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть