Roaring Kitty: він знову у Twitter!

Roaring Kitty: він знову у Twitter!

Roaring Kitty розміщує пости в Twitter знову. Це означає, що він купує акції AMC?

Roaring Kitty знову пише в Twitter, підіймаючи ціну GME на 5% на попередньо-торговому ринку. Але деякі інтернет-детективи вважають, що він натякає на те, що він володіє акціями AMC.

Після того, як він опублікував один пост у соцмережі тиждень тому, повернувся на Reddit у четвер та стрімив у п`ятницю, бик GameStop знову почав публікувати пости з посиланнями на фільми.

Кіт Гіл, краще відомий як Roaring Kitty або DeepFuckingValue, був у центрі шортквірцу GameStop у 2021 році — назавжди пов`язуючи своє ім`я з компанією.

Проте, через свою звичку комунікувати через посилання на фільми в Twitter, багато людей починають вірити, що він також володіє акціями AMC — ще одним популярним мем-акціонером у 2021 році.

  • AMC = plays movies
  • He buys AMC OMG cracked code

Його останній пост — знімок епізоду з фільму `Темний лицар` про Бетмена, де показано персонажа Джокера Хіта Леджера, який тримає маску котячої маски перед тим, як він грабує банк. Деякі детективи Twitter особливо зацікавились цією маскою, вважаючи, що в кожутку котика є сховані числа та повідомлення.

Багато людей бачать число п`ять на масці, що, на їх думку, пояснюється тим, що ціна акцій AMC наразі коливається навколо $5. Інші бачать слово AMC на масці. Тим не менш, була знайдена оригінальна фотографія котеняти, що спростовує теорію про те, що Roaring Kitty додавав будь-які сховані повідомлення в масці.

Це не зупинив людей вірити, що Roaring Kitty володіє акціями AMC. Цей вірус тільки посилився після відеоролика із стріму Roaring Kitty, де він говорить про фільми, майже благаючи аудиторію почитати між рядками.

`Ну, фільми, добре підемо! Так, фільми... так, зараз ми говоримо!`. Він посміхався на глядача, `Просто випадкові речі`. Чи вловили ви це? Roaring Kitty натякає на AMC під час стріму 7 червня.

  • `О, фільми !?`

AMC відкрився на $5.30 в п`ятницю зранку, опустившись на 7,4% до $4,91 до закриття, і в основному не рухається на попередньо-торговому ринку. Водночас GameStop відкрився на $37,69, але після розчарувального звіту за перший квартал та стріму Roaring Kitty, акції впали на 25% до $28,22. Однак на попередньо-торговому ринку GME піднявся на 5% до $29,59.

Це сталося після повернення відомого впливового мем-акціонера на соцмережі на минулому тижні. Після того, як він опублікував карту Uno в Twitter, він показав на спільноті Reddit Superstonk свої припущені позиції в GameStop на суму $586 мільйонів.

Потім він призначив стрім на п`ятницю, а деякі теоретизували, що він може стати мільярдером GameStop під час стріму. Незважаючи на це, звіт компанії за перший квартал був оприлюднений заздалегідь і відправлений на 30% на GameStop, ставлячи крапку вечірки. Незважаючи на це, відомий впливовий мем-акціонер все ще зібрав понад 700,000 глядачів у той час, як ціна GameStop падала.

Редагування Stacy Elliott.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть