Критичний рівень підтримки BTC: аналіз для інвесторів

Критичний рівень підтримки BTC: аналіз для інвесторів

Ось рівень підтримки BTC для можливості покупки, про яку треба дуже уважно стежити

Поки крипторинок спостерігає за наступними ціновими траєкторіями Bitcoin (BTC) та можливістю подолання опори на рівні $70,000, торговельний експерт вказав на потенційні можливості для інвесторів розглянути.

У публікації на TradingView 7 червня аналітик TradingShot висвітлив середньостроковий паттерн, який відповідає довгостроковому позитивному тренду Bitcoin, але суперечить короткотерміновому ринковому ейфорії останніх днів.

Аналіз розкрив ключові відомості щодо можливостей для покупки на основі історичних цінових патернів та технічних індикаторів.

Згідно з TradingShot, критичний рівень підтримки для потенційних покупок знаходиться у діапазоні 50-денного рухомого середнього (MA50) та дна зеленого прямокутника. Цей діапазон ідентифікований як `зона покупок`, де інвестори можуть розглядати накопичення Bitcoin.

Експерт вказав, що з грудня 2022 року Bitcoin рухається в домінуючому паттерні `Канал вгору`. В межах цього висхідного каналу він пережив першу значиму корекцію через паттерн прямокутника, ідентифікований як фаза накопичення.

Ціна Bitcoin знайшла підтримку під час цієї фази, сформувала дно та знову піднялася після тимчасового переходу нижче MA50 та наближення до 100-денного рухомого середнього (MA100). Зона відкидання Bitcoin

TradingShot зауважив, що якщо подібна фаза накопичення відбудеться знову, Bitcoin зараз може знаходитися на рівні відкидання `молот` близько $71,100, нагадуючи рух цін, спостережений близько 12 липня 2023 року. Патерни індексу відносної сили (RSI) під час цих фаз є помітно схожими, що вказує на можливість покупок.

Важливо відзначити, що Bitcoin переживає фазу консолідації, коли ведуть протиріччя як бики, так і ведмеді щодо впливу на актив у будь-якому напрямку. Справді, основний акцент приділяється питанню про те, чи може Bitcoin повернутися до рівня $70,000.

У цьому контексті в публікації X 7 червня криптоторговельний експерт Міхаель ван де Поппе визнав, що Bitcoin все ще застряг у діапазоні. Він відзначив, що поточний торговий паттерн означає, що ведуча криптовалюта «дуже сильно готова» для прориву в пошуках нового історичного максимуму.

Аналітик додав, що Bitcoin також відкинув рівень $71,600, і інвестори повинні очікувати прориву в найближчому тижні. Аналіз ціни Bitcoin

На момент публікації Bitcoin торгувався на рівні $69,340, скоригувавшись менше ніж на 0,1% за останні 24 години. За тиждень криптовалюта зростала майже на 3%.

Незважаючи на консолідацію, технічний аналіз Bitcoin вказує на буліш настрій. Резюме кількісних характеристик за один день відповідає позитивному настрою на покупку на рівні 13, тоді як рухові середні вказують на `сильну покупку` на рівні 13. Осцилятори є ведмежими, сигналізуючи `продати` на рівні 2.

Загалом, оскільки Bitcoin залишається застряглим на своєму поточному положенні, тепер вже на биках і ведмедях вирішувати наступні цінові дії з метою досягнення нового історичного максимуму.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен вважатися інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть