Підтримка тестових мереж Polygon Amoy та Linea Sepolia від Акселар

Підтримка тестових мереж Polygon Amoy та Linea Sepolia від Акселар

Акселар оголосив підтримку тестових мереж Polygon Amoy і Linea Sepolia

Акселар оголосив про підтримку тестових мереж Polygon Amoy (Sepolia) та Linea Sepolia. Цей крок наслідує попереднє оголошення з назвою Goerli Deprecation and New Ethereum Sepolia, Layer 2 Sepolia Support зі сторони Акселар. Ініціатива спрямована на підтримку розробників у будівництві інноваційних додатків.

Розробники, будівельники! Ми тепер підтримуємо @0xPolygon Amoy та @LineaBuild тестові мережі Sepolia! 🧪

Дивіться деталі у devblog 👀https://t.co/4IOSoPzWAu pic.twitter.com/1R8dR2RIAY

Акселар підвищує можливості розробників з підтримкою Sepolia

З погляду розробників, які створюють dapps та смарт-контракти, тестова мережа працює як виробнича мережа. Це робить можливим розробку, експерименти та реалізацію додатків перед переходом на головну мережу, яка є безпечною.

Спільнота Ethereum підтримує дві основні публічні тестові мережі. Це включає Sepolia, одну з провідних тестових мереж з доказом у̶ж̶и̶в̶аності (PoS) Ethereum, та Goerli. Перехід на Sepolia та підтримка у шарі 2 є важливим кроком у еволюції Ethereum після застосування Goerli. Ці зміни свідчать про зобов`язання ділитися зі спільнотою найінноваційнішими та ефективними інструментами.

Нові Polygon Amoy (Sepolia) та Linea Sepolia надають розробникам нові можливості спільно з підтримкою від Акселар. Ця підтримка дозволяє розробникам отримати надійні майданчики для тестування, необхідні при розробці та налаштуванні додатків.

Зміна необхідна, особливо коли мова йде про технології. Акселар хоче допомогти розробникам та користувачам під час цього процесу. Надаються ресурси, документи та інша підтримка, щоб забезпечити безшовний перехід. Мета Акселар - дозволити розробникам продовжувати працювати без перерви, водночас користуючись перевагами змін. Розробники отримують користь від розширеної підтримки тестової мережі Акселар

Це оголошення додатково закріплює присвяченість Акселар розробникам та загальному простору блокчейну. Акселар продовжує сприяти зростанню та інноваціям децентралізованих додатків, підтримуючи Polygon Amoy (Sepolia) та Linea Sepolia на тестовій мережі.

Крім того, перехід з Goerli на Sepolia, а також додавання підтримки у шарі 2, готує розробників до роботи з новими розробками в галузі технологій блокчейну. Постійна допомога та внесок від Акселар також допоможе та підготує розробників створювати кращі та безпечніші dApps.

Це стратегічний крок для Акселар, який має на меті покращити інфраструктуру розробки та тестування, якою користуються для створення блокчейн додатків. Коротко кажучи, це зробить досвід розробників безшовним, простим та корисним.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть