Bitcoin на шляху до зростання: аналіз CryptoQuant

Bitcoin на шляху до зростання: аналіз CryptoQuant

Bitcoin стрімко розвиваються, але зростання в USDT стагнуло: CryptoQuant

Попит на Bitcoin від великих інвесторів та постійних володарів зростає. Однак Bitcoin (BTC) ще не бачив значного зростання цін, оскільки ріст ринкової капіталізації USDT сповільнюється, за даними останнього звіту CryptoQuant.

`Ліквідність стейблкоїнів ще не відновила свою траєкторію зростання, щоб підтримати рейдж цін,` - заявив CryptoQuant. `Ріст ринкової капіталізації USDT Tether, який слугує показником нової ліквідності на криптовалютних ринках, продовжує сповільнювати свій темп і зараз зростає найповільніше з 11 лютого.`

Як зазначено, попит на Bitcoin серед великих інвесторів, часто називаних китами, та довгостроковими володарями набирає швидкість. Місячна швидкість зростання попиту з цих груп становить 4,4%, найшвидше зростання з квітня.

Протягом останніх 30 днів ці власники Bitcoin додали 70 000 BTC до своїх позицій, найбільш значне збільшення з квітня. Це відображає фазу передранкового 2020 року, коли великі інвестори вклали близько 1 миліард доларів у Bitcoin, за даними звіту.

Активність на ланцюжку залишається стійкою, незважаючи на низьку волатильність ціни Bitcoin. Дані показують, що інституційні інвестори активно купують Bitcoin для своїх кастодіанських гаманців. Крім того, довгострокові власники відновили аккумуляцію.

Звіт також зазначає, що тиск на продаж Bitcoinу зменшився, оскільки трейдери в основному завершили здобуток прибутку. З нереалізованим прибутком на рівні 3%, порівняно з 69% на початку березня, очікується зниження тиску на продаж у майбутньому.

Тим часом, Ethereum (ETH) спостерігала зростання попиту, особливо після затвердження ETF на спот Ethereum в США, із щоденними покупками постійних володарів в середньому 40 000 ETH з 20 травня.

Незважаючи на оптимістичні знаки зі збільшення інституційного попиту та запуску спот ETF, звіт CryptoQuant підкреслює, що повільне зростання ліквідності стейблкоїнів може завдати ушкодження перспективам значного підйому цін Bitcoin в короткостроковому плані.

Звіт також відзначає помітне зростання придбань Bitcoin від US spot Bitcoin ETF (ETF), з загальними позиціями, що зростають з 819,000 до 859,000 між 1 травня та 6 червня.

7 червня US spot Bitcoin funds зафіксували чистий витік у розмірі 131 мільйона доларів, позначивши 19 послідовних днів витоку, за данними від Farside.

Історично, сильні витоки Bitcoin ETF супроводжувалися підйомами цін Bitcoin. Проте, рухи цін впродовж останніх двох тижнів свідчать, що витоки ETF не є єдиним фактором, що впливає на цінові дії Bitcoin.

Дані CoinGecko показують, що ціна Bitcoin впала з приблизно 72,000 до 69,000 доларів у п`ятницю після звіту про зайнятість та дані про безробіття.

На момент публікації, Bitcoin торгується приблизно на рівні 69,200 доларів, трохи внизу за останні 24 години, та приблизно на 6% від свого історичного максимуму, встановленого у березні.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть