Стрімке зростання нетнішортів Bitcoin hedge-фондів: аналіз і прогноз

Стрімке зростання нетнішортів Bitcoin hedge-фондів: аналіз і прогноз

Звіт останньої CFTC показує стрімке зростання нетнішортів Bitcoin hedge-фондів, що свідчить про поновлений інтерес до коротких фьючерсних позицій. Після публікації звіту за травневими несільськими робочими місцями, Bitcoin та широкий крипторинок зазнав скорочення через руйнування надій на досягнення нових історичних піків. У недавньому тижневому звіті Комісії з торгівлі ф`ючерсами на товари (CFTC) було підкреслено значний стрибок рекордних нетнішортів Bitcoin hedge-фондів.

Хоча частина цього зростання може бути пов`язана з базовим трейдінгом щодо Bitcoin біржових фондів (ETF), потенціал для несподіваного каталізатора висить в повітрі, здатного спровокувати значний викуп коротких позицій.

Короткі фьючерсні позиції, улюблена стратегія серед трейдерів, включають продаж фьючерсних контрактів для отримання прибутку від або для пом`якшення очікуваних спадів в ціні базового активу. Підхід часто привертає трейдерів-носіїв або арбітражистів, які коротко продають фьючерси, одночасно придбовуючи актив, щоб скористатися ціновою різницею між ринками спот та ф`ючерсами.

Значне нагромадження нетнішортів Bitcoin hedge-фондів ймовірно свідчить про поновлений інтерес фондів до носійної угоди.

Попри певне відновлення крипторинків від втрат тижня, Bitcoin та широкий крипторинок зазнали втрат у п`ятницю після публікації звіту за травневим несільським робочим місцям (NFP). Звіт перевершив очікування аналітиків, розкривши 272,000 нових робочих місця. Цей результат заспокоїв очікування про те, що Федеральна Резерва скоротить відсоткові ставки, підсиливши вартість долара та згасивши надії на те, що Bitcoin досягне нового історичного піку до вихідних.

Спочатку Bitcoin трішки пожартував з новим історичним піком, коротко перевищивши позначку у $72,000 на початку п`ятниці. Однак рішучий звіт NFP, оприлюднений в рані години американської сесії, змусив Bitcoin втратити майже 4% вартості.

Зниження розповсюдилося на категорію мем-монет, особливо після того, як GameStop опублікував розчаровуючу фінансову звітність і перший за кілька років YouTube-стрім Кіта Гілла, відомого як Грюкій Кіт, не захопив інвесторів. Dogecoin і Shiba Inu зазнали збитків у розмірі 7.6% та 4.4% відповідно, тоді як Pepe, dogwifhat та Bonk побачили двозначні зниження.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку і не становить інвестиційні поради. Ми рекомендуємо вам проводити власне дослідження перед інвестуванням.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть