Небезпрецедентний ріст мем-токена GME на Solana перед стрімом Roaring Kitty

Небезпрецедентний ріст мем-токена GME на Solana перед стрімом Roaring Kitty

GameStop Solana Meme Coin GME Up 467% Ahead of Roaring Kitty Stream

Ціни на акції GameStop стрімко впали у п`ятницю після раннього (і складного) релізу звіту за перший квартал від роздрібного продавця відеоігор. Але неофіційний мем-токен GME на Solana все ще піднімається цього тижня, установивши новий історичний максимум кілька годин до початку першого стріму від впливового трейдера Roaring Kitty (також відомого як Keith Gill) за три роки.

GME, мем-токен GameStop, який був запущений у січні, виріс на 70% за останні 24 години при поточній ціні $0.021, і тепер стрімко виріс на 467% за тиждень внаслідок лихомани вокруг GameStop. Токен вже зріс більш ніж у 5 000% з моменту встановлення історичного мінімуму ціни 30 квітня.

Протягом ночі токен GME стрибнув до нового історичного максимуму в майже $0.032. З того часу він знизився на 33% від цього піку. $471 мільйонів торгового обсягу за останні 24 години - найбільший показник обсягу торгів для токена за всю його історію, за даними CoinGecko.

Власні акції GameStop різко впали в п`ятницю, зменшившись на 25% з моменту відкриття ринків через раніше ніж очікуваний реліз не задовільних квартальних прибутків. Наразі їх ціна становить трохи менше $35.

Але найбільшою новиною навколо GameStop в п`ятницю, ймовірно, буде повернення Roaring Kitty на YouTube у запланований стрім о 12 годині за часом Східного узбережжя. Інфлюенсер, який також відомий під ніком DeepFuckingValue на Reddit, був ключовою постаттю за 2021 рік в ущорці акцій GameStop.

Нещодавно він повернувся до Twitter, а потім ефір Reddit раніше цього тижня, повідомивши, що володіє сотнями мільйонів доларів в акціях та опціонах GME. За його поточними утриманнями його позиція буде вартувати $1 мільярд, якщо ціна GME сягне $65 в п`ятницю.

Вже більше 100 000 осіб вже чекає на стрім на момент написання цієї статті. Disclaimer

The views and opinions expressed by the author are for informational purposes only and do not constitute financial, investment, or other advice.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть