Скарамуччі: GameStop має купити Bitcoin

Скарамуччі: GameStop має купити Bitcoin

Скарамуччі: GameStop має купити Bitcoin

Американський фінансист Антоніо Скарамуччі запропонував, що продавець відеоігор GameStop має купити Bitcoin, найбільшу криптовалюту за ринковою капіталізацією.

Раніше сьогодні акції GameStop різко впали приблизно на 30% після оприлюднення непомітних фінансових результатів та оголошення плану випуску ще більше акцій.

Це був різкий поворот після того, як акції GameStop різко підскочили майже на 50% через прямий ефір анонсів YouTube-акаунта, який вважається пов`язаним із відомим американським фінансовим аналітиком та інвестором Кітом Гіллом (просто відомим як `Ревучий кіт`).

картка

Гілл мав відзначити стати паперовим мільярдером у своєму прямому ефірі у п`ятницю, але остання неуспішна діяльність GameStop поставила край цьому.

Компанія також підкреслила, що останній масштабний ралі не ґрунтувався на фундаментальних показниках, намагаючись зробити не таку приховану висловлений натяк на `Ревучого кота`.

Приблизно половина користувачів Polymakers ставкила на те, що позиція Гілла в GameStop перевершить відмітку в $1 мільярд.

картка

Гілл, який став популярним після очолювання буму GameStop ще у 2011 році, знову взявся за соціальні медіа минулого місяця з загадковими постами, які його прихильники постійно намагалися розшифрувати. Як повідомлялося на U.Today, є певні поголоски, що його останні трюки можуть привернути увагу Комісії з цінних паперів та бірж США через турботи щодо маніпулювання ринком.

GameStop та крипто

Після того, як у початку 2021 року вона стала улюбленцем роздрібних трейдерів, GameStop здається очевидним варіантом для спекулятивних цифрових активів.

У травні 2022 року компанія запустила власні гаманці для криптовалют і нефунгованих токенів (NFT). Однак пізніше від них відмовилась у серпні 2023 року через відсутність регуляторної ясності.

GameStop також запустив свій власний ринок NFT у червні 2022 року, але його також закрили на початку цього року.

Оскільки GameStop відмовилась від попередніх зусиль у галузі крипто, ймовірно, що вона не буде вживати Bitcoin як свій резервний актив найближчим часом.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть