Біткоїн може перевищити $75 000: трейдери роблять оптимістичні ставки

Біткоїн може перевищити $75 000: трейдери роблять оптимістичні ставки

Біткоїн (BTC) Все вище максимуму? Деривативні трейдери роблять сміливу ставку

Трейдери опціонів на біткоїни ставлять на те, що провідна криптовалюта може перевершити рівень $75 000 цього місяця. Цю оптимістичну ставку роблять на тлі зростаючого інтересу та надій у потенційність ринку біткоїну, що підсилений позитивними економічними даними та збільшеним інституційним прийняттям.

Згідно з звітом агентства Bloomberg, в останні тижні дані від основних опціонних бірж показали великий підйом оптимістичних ставок на біткоїни. Трейдери купують опціони на здійснення зі страйк-цінами в $75 000 або вище, сигналізуючи, що вони вважають, що ціна на біткоїни може перевищити цей рівень протягом місяця. Цей зріст оптимістичного настрою демонструє збільшену впевненість серед ринкових гравців у найближчі перспективи біткоїну.

Опціони на здійснення зі страйк-ціною $75 000 на всі терміни мають найвищий обсяг відкритих позицій, або кількість непогашених контрактів. Це випереджає страйк-ціни $100 000 та $80 000, згідно зі статистикою, зібраною Deribit, найбільшою криптовалютною опціонною біржею. Опціон дозволяє покупцям право придбати базовий актив за передбаченою ціною та часом.

Цього тижня біткоїн досягнув максимуму в $71 756 і зараз торгується на рівні $70 890, знизившись на 0,65% після п`ятиденної серії зростання. Найбільша криптовалюта впала з рекордної висоти в $73 798, досягнутої 14 березня, після охолодження попиту на недавно затверджені Bitcoin ETF.

З очікуванням зниження процентних ставок Федерального резерву, що має стимулювати попит на ризикові активи, потоки повернулися, і трейдери націлюються на новиий пік.

Опціони на здійснення, що закінчуються 28 червня, мають найбільший обсяг відкритих позицій навколо страйк-ціни $75 000, в той час як обсяг відкритих позицій для тих, що закінчуються 26 липня та 27 грудня, становить $100 000.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть