BabyDoge розміщено на біржі Toobit: ціна зросла на 4%

BabyDoge розміщено на біржі Toobit: ціна зросла на 4%

Конкурент BabyDoge, мем-монета, один з найбільших мем-криптовалют за капіталізацією - Dogecoin та Shiba Inu - повідомила через свій офіційний X-аккаунт, що домоглася великого нового розміщення. BabyDoge виходить на Toobit.

У зв`язку з цим розміщенням ціна мем-монети зросла майже на 4% сьогодні. Однак невеликий спад знизив її, і на момент написання цієї статті BabyDoge обмінювалася за $0.000000001927.

BabyDoge був розміщений на криптовалютній біржі Toobit - 29-й за розміром капіталізації, згідно шкали CoinMarketCap. Наразі ця біржа має щоденний обсяг торгів в розмірі $768,706,316 і понад 500,000 користувачів по всьому світу. Зараз BabyDoge розширила свою експозицію та ліквідність по колишніх радянських країнах (членів СНД), Європі, Туреччині, В`єтнамі, Японії, країнах Близького Сходу та Південної Кореї.

Згідно з твітом, опублікованим Toobit про це розміщення, депозити BabyDoge відкрилися 6 червня. Торгівля почалася сьогодні о 8:00 UTC, а виведення коштів стане доступним 8 червня. Контракт BabyDoge відмовлено на Ethereum.

На початку цього тижня команда BabyDoge оголосила, що здійснила важливий крок до децентралізації. Команда вирішила шляхом голосування спільноти відмовитися від контрактів токенів BabyDoge на ланцюжках BNB та Ethereum. Це означає, що команда більше не матиме контролю над емісією токенів на цих мережах і не зможе внести зміни в нього, залишивши його повністю децентралізованим. Контракт на Ethereum вже відмовлено, і команда все ще проводить технічні перевірки, щоб зробити те саме на ланцюжку BNB для BabyDoge.

30 травня команда офіційно зробила пропозицію спільноті почати розгортання BabyDoge на ланцюжку Solana, `щоб підвищити швидкість транзакцій, зменшити витрати та збільшити взаємодію`.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть