Accelerate Polkadot: Ініціатива Web3 Foundation для розробників

Accelerate Polkadot: Ініціатива Web3 Foundation для розробників

Web3 Foundation підтримує інноваційні інструменти для розробників за допомогою гранту Accelerate Polkadot

Фундація Web3, організація за Polkadot, надала грант Decentralized Futures (DF) ініціативі Accelerate Polkadot, яка спрямована на підвищення продуктивності розробників в екосистемі Polkadot.

Фірма заявила:

“Ця новаторська ініціатива спрямована на надання розробникам інструментів та знань, необхідних для успішності в екосистемі Polkadot через комплексні, орієнтовані на результати посібники”.

Це фінансування надійшло коротко після того, як подібний грант було надано PolkaPort East для сприяння азійському зростанню екосистеми Polkadot.

Accelerate Polkadot - це стратегічна ініціатива, спрямована на зниження бар`єрів для вступу для розробників на платформі Polkadot.

Ця програма пропонує детальні, код-центровані посібники, які демонструють практичні застосування та реальні випадки використання, що полегшує розробникам запуск інноваційних проектів у екосистемі Polkadot.

Ці ресурси призначені бути доступними та зацікавлюючими, що дозволяє розробникам швидко розпочати роботу. Фундація Web3 заявила:

“Весь створений контент є відкритим джерелом, що сприяє прозорості та участі спільноти. Розробників закликають вносити свій внесок та надавати зворотний зв`язок, сприяючи співпрацівниковому середовищу”.

Перший набір контенту, запропонований, фокусується на створенні системи управління командою та винагородами для гри Cores & Conquests.

У цій грі гравці можуть формувати гільдії, до яких інші можуть звертатися з проханням приєднатися. Учасники гільдій беруть участь у управлінні через голосування, управління аспектами, такими як прийом та виключення учасників, вибір пригод та розподіл луту. Цей проект зробить розвиток децентралізованої автономної організації (DAO) грою.

Accelerate Polkadot заявив, що цей проект продемонструє багато ядрових функцій SDK Polkadot та познайомить розробників з ключовими концепціями, такими як децентралізоване прийняття рішень, опір Сібіла, стейкінг та штрафи, а також різні системи голосування (включаючи кворумне голосування, дозволене відносне більшість, квадратичне голосування, впевненісне голосування, голографічний консенсус та рідну демократію) у знайомому контексті.

Відмова від відповідальності: CryptoSlate отримала грант від Фонду Polkadot для створення контенту про екосистему Polkadot. Хоча Фонд підтримує наше висвітлення, ми зберігаємо повну редакційну незалежність та контроль над публікаціями, які ми публікуємо.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть