Прогноз на Bitcoin: ріст до $83 000

Прогноз на Bitcoin: ріст до $83 000

Bitcoin може зрости до $83 000 у найближчі дні, каже аналітик

10x Research передбачає ралі до $83 000 на основі технічного аналізу.

Бикове вибивання ймовірно відбудеться в п`ятницю або наступному тижні.

Bitcoin (BTC) може підніматися до $83 000, оскільки він завершує важливий биковий паттерн ціни на щоденному графіку, згідно з технічним аналізом від 10x Research.

Рух ціни вище $72 000 підтвердить вибивання зі спрощеного паттерну `голова і плечі`, який характеризується трема падіннями ціни, причому середнє є найглибшим.

`Це лише питання часу, коли Bitcoin встановить новий історичний максимум. Форма `голова і плечі` підказує на ралі в бік 83 000 незабаром, імовірно, лінію опори буде пробито протягом наступних декількох днів. Ідеальний час для пробиття цієї опори - сьогодні, п`ятниця, 7 червня або наступного тижня, середа, 12 червня,` сказав Маркус Тілен, засновник 10x Research, у нотатці, поділений з CoinDesk.

Згідно з теорією технічного аналізу, паттерн `голова і плечі` зазвичай формується після спаду і змінює тенденцію вгору після вибивання. Цей паттерн рідко зустрічається в ринку, який рухається вгору, сигналізуючи про бикове продовження.

Вибивання вище $72 000 залежить від даних про несільськогосподарські зарплати США, запланованих на п`ятницю о 12:30 UTC.

Згідно з Bloomberg, консенсус економістів полягає в тому, що економіка створила 180 000 робочих місць в травні, майже повторюючи приріст у 175 000 в квітні. Безробітна ставка повинна залишитися на рівні 3.9% у травні. Середній прогноз щодо середньомісячної заробітної плати - зростання на 0.3%, трохи вище темпу за квітень, що призведе до зростання заробітної плати за рік на 3.9% вже другий місяць поспіль.

Слабкі дані можуть підсилити доводи за зниженням процентної ставки Федерального резерву, додаючи до вгорішного руху в ризикових активах, включаючи криптовалюту. Деякі інвестиційні банки вже очікують, що центральний банк повернеться до відновлення легкості грошей через зниження процентної ставки в липні.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть