GameStop: $65 - $1 млрд - Roaring Kitty GME

GameStop: $65 - $1 млрд - Roaring Kitty GME

Якщо GameStop досягне $65, позиція Roaring Kitty GME може досягнути $1 мільярда

Якщо GameStop сьогодні пізніше підскочить до $65, Кіт Гілл—відомий як Roaring Kitty в Twitter або Youtube та DeepFuckingValue на Reddit—може побачити, як його позиція GME збільшиться до $1 мільярда.

У повідомленні на subreddit Superstonk вчора ввечері Гілл розповів, що після закриття ринку його 5 мільйонів акцій GME збільшились на 119%, а його 120 000 колл-опцій стрімко зросли на 376%.

У підсумку, це означає, що після початкової інвестиції в $174 мільйони його позиція тепер має вартість $586 мільйонів. І якщо GME зможе зблизити ціну до $65, позиція буде мати загальну вартість $1 мільярда.

GME YOLO оновлення – 6 червня 2024 року byu/DeepFuckingValue в Superstonk

Не так вже й велике `якби`, розглядаючи божевільну поїздку, на яку вчора пішов GME. На момент написання GME акції коштують $61,61 на післягодівлі, після того як вже підскочили на 33% в післягодівлю.

GameStop відкрився по ціні $31,57, а потім пройшов божевільну поїздку після того, як Roaring Kitty запланував стрім на 12 годину дня за Східно-американським часом у п`ятницю.

Навіть не дивлячись на те, що стрім почнеться через ще 6 годин, чат на YouTube був повним ботів, дегенератів, шанувальників мем-монет та можливостей, які намагалися рекламувати інші мем-монети. Один ранній міст у штатах хотів знати, чому їхні європейські колеги не зробили більше, щоб підняти GME в післягодівлі.

`Європа, чому ви не підняли ціну, коли ми спали, американці`, запитав коментатор на YouTube.

На спільноті r/Superstonk учасники вже вітають статус Гілла як `Етичного Мільярдера`.

Гілл став відомий роллю, яку він відіграв у короткій стислій грі з GameStop в 2021 році, підбадьорений своїм бичим ставленням до GME. З того часу GameStop має

Проте цей метеоричний підйом не відбувся без багатьох перешкод. Є звіти про те, що до Гілла стосовно його торговельного рахунку звертаються звернення в Комісію з цінних паперів та бірж та регулювальника цінних паперів штату Массачусетс.

На початку тижня неіменований джерело розповіло The Wall Street Journal, що фінансова служба з протидії злочинності ETrade почала досліджувати торговий рахунок Гілла.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть