Bitcoin: нові висоти з Федеральними Резервами в кулісах

Bitcoin: нові висоти з Федеральними Резервами в кулісах

Bitcoin спала після спроби досягнути рівня у $72 тисячі, але Федеральні Резерви, дані США та глобальні зниження ставок можуть принести нові історичні висоти

Продаж Bitcoin на біржах вплинув на ціни через наявність накопичених коротких похідних позицій навколо рівня у $72 тисячі, зауважив один спостерігач.

М`які економічні дані США, зниження ставок можуть передвіщати довільне засідання Федерального Резерву на наступному тижні.

Bitcoin (BTC) все більше стискався в вузькому діапазоні, остання спроба ралійувати понад $72 тисячі зупинилася в четвер.

BTC досяг $71,700 раніше в той день після того, як Європейський Центральний Банк знизив ставку, але швидко впав, майже опустившись нижче $70,000, перед тим як відбитися до $70,600 на момент публікації, на 1% нижче за останні 24 години, показують дані індексу Bitcoin CoinDesku.

Добре відомий ринковий аналітик Skew відзначив активність концентрованого продажу на криптовалютних біржах Binance і Coinbase, а також одночасне накопичення коротких постійних позицій на ф`ючерсних ринках похідних, що тиснуло на ціни.

Дані від CoinGlass показують значне накопичення левереджу навколо зони ціни $70,000 і $72,000, яке може бути ліквідоване в разі виходу за межі вузького торговельного діапазону в обох напрямках.

Широкий крипто-ринок також відчув відступ, з індексом CoinDesk 20, який знизився на 1% за останні 24 години. Токен децентралізованої біржі Uniswap (UNI), оракулова мережа Chainlink LINK і блокчейн Near NEAR понизились на 3%-5% за той самий період.

Читати далі: Акції майнінгу Bitcoin стрімко ростуть на фоні захоплення

Токен родовищного блокчейну Injective (INJ) на базі космосу відступив від широкій тенденції, зростаючи на 5% після оновлення токеноміки проєкту, яке спрямоване на зроблення активу більше дефляційним, зменшуючи постачання через спалювання токенів.

Незважаючи на боротьбу Bitcoin досягти рівня $72 тисячі, аналітики вказують на негайне розривання вгору на нові історичні висоти, оскільки макроумови повертаються на користь ризикових активів.

Центральні банки в розвинених економіках почали спрощувати грошову політику, із ECB та данським центральним банком обидва зменшили ключові ставки на 25 базисних пунктів сьогодні є останніми прикладами. Банк Канади знизив ставки ще на початку тижня, і його швейцарський аналог зробив це у березні.

Великим питанням на майбутнє є те, чи може долучитися Федеральний Резерв США до тенденції зниження ставок, і в той час як деякі члени центрального банку запропонували, що будь-яке спрощення грошової політики може бути історією 2025 року, останні дані показали послаблення як інфляції, так і економічного росту. Завтра буде оприлюднено травневий звіт уряду та слабкі дані можуть збільшити ймовірність негайного зниження ставки Феду.

А пізніше в цьому місяці будуть останні дані щодо інфляції. `Випуск CPI [індекс ціни споживчого ринку] на наступному тижні може бути потенційним спусковим гачком для нового усіх часів для BTC,` - сказав QCP в маркетинговому оновленні. `Можливо, ринок також цінує зниження ставок.`

Голова досліджень по форексу та цифровим активам в Standard Charter Джефрі Кендрік підтвердив свою цінову мету у $150,000 для BTC до кінця року у четверговому звіті, і зауважив можливість виходу на нові історичні висоти в найближчі дні. `Якщо завтрашні дані заробітньої платні будуть дружніми, я очікую, що нові історичні висоти будуть досягнуті у вихідні,` - написав він.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть