Листівка On the Margin: BTC $100 тис. в 2024 році

Листівка On the Margin: BTC $100 тис. в 2024 році

Листівка On the Margin: Чому $100 тисяч для BTC в 2024 році не є мрією

Ласкаво просимо до листівки On the Margin, представленої вам Беном Страком, Кейсі Вагнером та Феліксом Жувіном. Ось що ви знайдете в сьогоднішньому випуску: Макрофактори вказують на те, що сцена може бути встановлена для досягнення BTC рівня в $100,000 в 2024 році — хоча таке зростання далеко не гарантовано. Завтрашній звіт про робочі місця буде великим. Можливо, це буде м`яке приземлення, на яке всі чекали? Сага боржника-кредитора FTX триває, у випадку, якщо вам цього ще не вистачило. BTC до $100 тис., чи ні?

Ціна Bitcoin наближається до красивої цілочисельної цифри у $100,000. Незважаючи на видимо встановлену сцену, все ще залишається багато невідомих факторів.

Деякі прогнозують, що BTC дійде до шести цифр до кінця року, і генеральний директор Galaxy Digital Майк Новограц в останній раз поділився цією можливістю на цьому тижні.

Прорив рівня опори $73,000 — що не відбувалося з березня — та досягнення нового рекорду буде початком.

  • 1) Bitcoin еббс і потоки цін не такі випадкові, якими вони можуть здатися на сторінці CoinGecko. Оскільки кріптовалюта стає старшим активом класу, ми все більше маємо уявлення про макрофактори, на які варто звертати увагу.
    • 1) BTC піднявся вище $71,000 після того, як американські біткойн-ETF майже встановили чистий витік у сумі $887 мільйонів у вівторок. Ті фонди прийняли ще $488 мільйонів у свої гаманці наступного дня, і BTC залишився в діапазоні $71,000 у середу під південь в четвер.
  • 2) Стан ETF як головної точки входу в простір як для роздрібних інвесторів, так і для інституцій, означає, що вони, без сумніву, продовжать впливати на основні дії з цінами BTC.
  • 3) Ці продукти стають більш привабливими в обличчя зайвого урядового витрат, зауважив Меттью Кей, керівник операцій та стратегії в Ethereum-базовому протоколі підтвердження інтуїції.

Узгодивши це з очікуваною, нарешті, знижкою відсоткової ставки від того, що багато хто вважає їх піко, та BTC перевищуючи $100,000 в цьому році, здається ймовірним, він сказав Blockworks. Європейська центральний банк (ЄЦБ) знизив ставки на 25 базисних пунктів у четвер, а засідання ФКСП Федеральний резерв відбудеться на наступному тижні.

“Питання, яке я собі ставлю, це скільки часу пройде між 100,000 доларів і 250,000 доларів?” — сказав Кей. “І відповідь на це, ймовірно, корелює з тим, наскільки погано стане балансовий лист.”

Зауваживши зростаюче посилання BTC з TradFi — допомогло Ланськуючи ETF — означає, що вплив макроподій на ціну BTC продовжить збільшуватися, сказав співзасновник D8X Каспар Заутер.

Цей цикл відрізняється від інших, оскільки TradFi легітимізує сегмент, він зауважив. Не кажучи вже про те, як політики (особливо демократи) почали підтримувати криптовалюту.

  • 1) “На відміну від того, що ми побачили минулого року з важкими регуляторними обмеженнями та затримками в законодавстві, політики домагаються, щоб у криптовалюти була регуляторна чіткість,” пояснив Заутер.

Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуган назвав вето президента Байдена до спільної резолюції 109 “невеликим розгірчанням”, — додавши, що ринок криптовалют буде на нових історичних піках, “якщо люди розуміли б наслідки змін у Вашингтоні.”

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть