Неправдиві твердження про досягнення ціни XRP у $10 000

Неправдиві твердження про досягнення ціни XRP у $10 000

Uphold відкидає прогноз про досягнення ціни XRP у $10 000

Лідируюча американська біржа, яка підтримує XRP, Uphold, уточнила щодо нових тверджень, згідно з якими її генеральний директор, Саймон Маклоулін, якось пророкував, що XRP досягне $10 000.

Це пояснення надійшло через офіційний акаунт Uphold X кілька годин тому після того, як відома постать у спільноті XRP Crypto Eri звернула увагу на звіт, що гучно твердив про те, що Маклоулін передбачав, що XRP досягне $10 тис.

Шукаючи уточнень, Eri висловила недовіру до того, що такі спекулятивні твердження можуть, мабуть, виникнути від репутованої біржі, подібно Uphold.

У відповідь Uphold пояснила, що твердження про досягнення ціни XRP у $10 тис., причетне до їх генерального директора, `категорично неправдиве`. Більше того, біржа підкреслила, що їх генеральний директор ні про який актив не робив таких прогнозів і не зробить шанований у майбутньому. Це категорично неправда. Ніякий такий прогноз не був зроблений, і не буде зроблений. Для жодного активу.

Походження Твердження

На відмітку, Роберт Дойл, відомий як `Crypto Sensei`, спочатку звернув увагу на гіпотезу. Дойл неодноразово просував ідею теоретичного досягнення ціни XRP у $10 000 у різних аналізах.

У одному з таких виступів він претендував, що генеральний директор Uphold Саймон Маклоулін сказав: `Кожна країна скоро використовуватиме XRP`. Crypto Sensei потім використовував припущену заяву Маклоуліна, щоб уявити наближену ціну XRP у $10 000. Проте, протягом свого відео він не надавав жодних доказів.

На відмітку, The Crypto Basic міг підтвердити лише заяву Маклоуліна про партнерство між Ripple і Uphold. Uphold діє як партнер з виплат для Ripple у справах розрахунків між багатонаціональними компаніями, явно обслуговуючи клієнтів Ripple в США, Великобританії та Європі.

У цьому контексті генеральний директор Uphold висловив захопленість можливістю спостерігати реальну корисність криптовалют на дії. Більше того, Маклоулін підкреслив, що біржа більше зацікавлена в корисності криптовалют, аніж в спекулятивній стороні.

Після тверджень Дойла криптожурналіст Скотт Матерсон подальше збільшив прогноз, написавши статтю, що також помилково підказувала, що Маклоулін передбачив ціль у $10 000 для XRP.

Вимоги до дій від Uphold

Після відхилення Uphold таких тверджень, Crypto Eri закликала біржу до подальших заходів, включаючи підтримку видалення такого міслячкового контенту з публічних платформ, особливо оскільки інші ютубери повторюють помилковий наратив.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть