LayerZero інтегрується з IOTA EVM: покращене міжланцюжкове спілкування

LayerZero інтегрується з IOTA EVM: покращене міжланцюжкове спілкування

LayerZero інтегрується з IOTA EVM
Розблокування взаємодії для покращеного міжланцюжкового спілкування

LayerZero інтегрує IOTA EVM у свій міжланцюжковий протокол, що дозволяє безшовну взаємодію та комунікацію з багатьма екосистемами з простору Web3, такими як Ethereum, Binance Smart Chain та Optimism. Цей крок стає ще одним кроком у напрямку встановлення IOTA та її EVM на чолі омніреферативного світу блокчейн мереж, зробивши IOTA EVM єдиним та взаємодійним екосистемою.

Можливість блокчейн мереж комунікувати легко через ланцюги є надзвичайно важливою. Знаходячись на передових позиціях у сфері взаємодії, IOTA сприяє плавним взаємодіям між ланцюгами на спільному базовому рівні. Це не тільки підвищує користувацький досвід, але й полегшує процес розблокування омніреферативної функціональності для додатків та активів.

Щоб розпочати нову еру взаємодії для IOTA, ми з радістю оголошуємо інтеграцію міжланцюжкового протоколу LayerZero з IOTA EVM.

LayerZero - провідний гравець у забезпеченні безшовного спілкування між різними мережами блокчейн. Після інтеграції з мережею Shimmer наприкінці 2023 року, їхні інфраструктура спілкування тепер була розширена на IOTA EVM.

Покращені можливості для розробників

Розгортання незмінного V2 кінцевої точки LayerZero на IOTA EVM дозволяє розробникам:

  • Створювати омніреферативні додатки.
  • Використовувати міжланцюжкове спілкування та перекази активів за допомогою протоколу LayerZero і стандартів OFT та ONFT.
  • Взаємодіяти легко та без обмежень з усіма додатками на IOTA EVM (наразі понад 50 DLT) через протокол LayerZero V2.

Нові можливості для зростання

Ця інтеграція підкреслює відданість IOTA у наданні середовища, орієнтованого на розробників для будівельників та користувачів, та з`єднання піонерів та інноваторів з екосистеми IOTA з зовнішнім світом і навпаки.

LayerZero V2 розширює технологічні можливості IOTA та закріплює її роль як центру для інноваційних додатків та рішень DeFi. Цей крок дозволяє розробникам скористатися новими можливостями для міжланцюжкової співпраці. Безшовне спілкування та переказ активів, яке дозволяє протокол LayerZero V2, відкриває нові шляхи для зростання, сприяючи більш взаємопов`язаній блокчейн екосистемі.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть