Біткойн $71,000: сигнал на продаж TD Sequential

Біткойн $71,000: сигнал на продаж TD Sequential

Біткойн зросло понад $71,000, але TD Sequential каже `Продати`

Tom Demark (TD) Sequential видало сигнал на продаж біткойна після того, як актив перевищив рівень у $71,000 за останні дні. Біткойн TD Sequential надає Сигнал на Продаж

Як пояснив аналітик Алі Мартінез у новій публікації на X, сигнал TD Sequential з`явився на ціні біткойна за 1 годину. `TD Sequential` це індикатор у технічному аналізі (TA), який зазвичай використовується для знаходження можливих точок реверсу в ціні будь-якої комодиті.

TD Sequential включає дві фази: налаштування та відлік. Під час першої з них, свічки однакової полярності (червоні або зелені) лічаться до десяти. Після завершення цих десяти свічок можна припустити, що актив зіткнувся з реверсом.

Звичайно, якщо свічки, які передують завершенню налаштування, були червоні, то TD Sequential надав би сигнал на покупку активу. З іншого боку, зелені свічки означали б потенційний реверс в напрямку вниз.

Після завершення налаштування починається фаза відліку. Ця друга фаза індикатора дуже схожа на першу, за винятком того, що кількість свічок для лічби тут - тринадцять, а не дев`ять. Завершення відліку означає, що ціна зіштовхнулася з ще однією ймовірною точкою реверсу.

Недавно завершився фаза TD Sequential першого типу в ціні біткойна за 1 годину. Нижче подана діаграма, яка показує цю модель в криптовалюті.

З графіка видно, що TD Sequential недавно завершив свою фазу налаштування із зеленими свічками для біткойна. Цей сигнал надходить у момент, коли монета піднялася понад рівень у $71,000 вперше з середини травня.

Це налаштування TD може означати, що вечірка може вже скінчитися наразі, оскільки монета може досягнути локального максимуму, і реверсія вниз може бути на шляху.

Хоча Sequential TD може принести хвилювання для BTC короткостроково, інший індикатор технічного аналізу може вказувати на славний результат для активу замість цього. Як вказав автор CryptoQuant Аксель Адлер мол. в публікації на X, Відносний Індекс Сили (RSI) для біткойна знаходиться на рівні, де починалися останні тренди зростання.

RSI відстежує магнітуду останніх змін в ціні будь-якого активу. Як показує діаграма, 14-денний RSI має зараз значення 56% для BTC.

Зазвичай ціна вважається недооціненою, коли цей метричний показник падає нижче 30%. Дивно, але останні три великі тренди зростання для BTC починалися, коли RSI мав значення 56%. Це може бути випадковість, але BTC може побачити різкий стрибок незабаром, якщо це дійсно патерн.

Незважаючи на появу TD Sequential, біткойн ще не зупиняється, оскільки актив піднявся понад $71,600.

Зображення: Dall-E, CryptoQuant.com, графіки від TradingView.com

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть