ЗКFair на Coin98: ефективне управління багатоплатформними активами

ЗКFair на Coin98: ефективне управління багатоплатформними активами

Coin98 покращує ефективність багатоланкових рішень за допомогою інтеграції ZKFair

Coin98, лідер у галузі рішень blockchain, нещодавно інтегрував ZKFair, спільнотою управляється рішення Layer 2, для покращення своїх можливостей у багатоланковому середовищі. Цей стратегічний крок оптимізує швидкість транзакцій, зменшує витрати та покращує масштабованість на різних платформах blockchain, забезпечуючи безперервний та ефективний користувацький досвід. ZKFair, визнаний за підтримку справедливості та рівності у blockchain транзакціях, працює на базі Polygon CDK та Celestia DA фреймворків і повністю керується своєю спільнотою.

Ми раді оголосити про інтеграцію @ZKFCommunity, першого спільнотої заснованого ZK-L2, що гарантує користувачам безперервний, вигідний та високопродуктивний багатоплатформовий досвід.

Дізнайтеся більше 👉 https://t.co/qR9ASxnOUX

Інтеграція ZKFair з системою Coin98 значно підвищує ефективність управління багатоплатформовими активами користувачів. Користувачі Coin98 тепер можуть насолоджуватися більш плавним досвідом з додатковими можливостями, такими як участь у подіях, організованих спільнотою, та доступ до широкого спектру функцій, забезпечуючи відведення винагород та покращене керування своїми транзакціями. Це оновлення підкреслює зобов`язання Coin98 по поставці інноваційних, спрямованих на користувача рішень у галузі blockchain.

Створення гаманця ZKFair на Coin98

Для користувачів, які зацікавлені скористатися новими можливостями, створення гаманця ZKFair на Coin98 є простим. Спочатку користувачам потрібно оновити або встановити останню версію Coin98, доступну для iOS, Android та як розширення для Chrome. Після встановлення користувачі можуть активувати ZKFair, керуючи блокчейнами на головному екрані гаманця Coin98 Super Wallet. Процес включає створення багатоланкового гаманця, що дозволяє користувачам управляти всіма своїми гаманцями для blockchain за допомогою одного пароля.

ZKFair, працюючи на основі Lumoz як постачальника ZK-Rollup як сервісу (RaaS), підтримує стабільну монету USDC як свій токен для оплати газу, забезпечуючи мінімальні витрати та надійний захист, зберігаючи 100% сумісність з EVM. Coin98 Super Wallet, визнаний як перший криптогаманець, з`єднує користувачів з усього світу зі світом криптовалют, пропонуючи некастодіальний, багатоланковий гаманець, вбудовані децентралізовані біржі (DEXs) та різноманітні інші критичні сервіси.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть