Невідома маскировка: розкриття ролі Райана Саламе в FTX

Невідома маскировка: розкриття ролі Райана Саламе в FTX

Ryan Salame відбілює свою роль в FTX і Alameda

Незважаючи на те, що Ryan Salame визнав свою вину в змові на здійснення незаконних політичних внесків і змові на здійснення діяльності як неліцензованого грошового передавача, ви не змогли б цього зрозуміти з його присутності на X (раніше Twitter).

Попередній спів-голова FTX Digital Markets прохається на співбесіду, надає політичні коментарі, заявляє, що він готовий випустити мемуари і заперечує більшу частину своєї ролі в FTX та Alameda (незважаючи на свою вину).

Саламе наполягає на тому, що є ще багато саги про FTX та Alameda, але не уточнив, яку нову інформацію він має надати, і ніхто публічно не заявив, що буде його інтерв`ювати. Жодне видавництво також не запропонувало видати його мемуари. Тому чому Саламе повернувся на X і чому він так багато говорить?

Неможливо знати, що відбувається у голові Саламе, але очевидно, що він відчайдушно шукає уваги і не відчуває жодного каяння за злочини, які вчинив і за тих людей, яких пошкодив своїми діями. Також варто порушити, що Саламе був засуджений до 90 місяців у федеральній в`язниці, його єдиним розумним ходом було те, що він не розчинив свою велику рот.

Читати далі: `Soak my Deck` капітан Сем Трубуччо відправляється на ініціативу Райана Саламе по закону про перший крок

Більшість нетрудових та першокласних федеральних злочинців тепер мають можливість на раннє звільнення завдяки закону, прийнятому Дональдом Трампом, званим «Законом про перший крок». Закон дозволяє злочинцям зменшувати до половини свій термін ув`язнення, щоб їх можна було випустити в напівшлях або вдома до родича. Це означає, що якщо Саламе змінить своє ставлення і поведінку та замість цього вибере діяти як порядна людина під час перебування за гратами, його термін в 90 місяців буде скорочений до 45 місяців.

Важливо, щоб усі пам`ятали, за що винен Саламе і чому він проведе роки в ув`язненні.

Саламе допоміг назвати компанію North Dimension, пов`язану з FTX, щоб замаскувати кінцевого бенефіціара, він обдурив банк, щоб кошти клієнтів могли бути відправлені на рахунок, який відкрив він, сфальсифікував, що він не веде грошові перекази, і вказав іншим пересувати кошти клієнтів в банківські рахунки. Коротко кажучи, він допомагав вкрасти у сотень тисяч людей.

І це навіть не торкнеться справжньої причини, чому він проведе так багато часу за ґратами: його безумні дарунки багатьом політикам.

Саламе `змовляв з [SBF] зробити [політичні] внески [на його ім`я]` і `приватне повідомлення довіреної особі` пояснило, що `біпартпітні внески мали на меті видалити антикриптопартійців для прокриптопартійців та антикриптореспубліканців для прокриптореспубліканців, і що внески, ймовірно, будуть направлені через Саламе, `щоб вимкнути цей республіканський бік`.

Саламе знав, що він порушує закон, знав, що допомагає керівництву FTX та Alameda рухати гроші незаконним шляхом, і знав, що кошти клієнтів пересувалися через якесь корпоративний рахунок.

Тепер він відчайдушно хоче, щоб ви повірили його версії подій, але важливо пам`ятати, що, подібно його колегам і друзям в топ-ряді злочинного синдикату FTX, Саламе є брехуном і немає ніякої причини поділитися правдою з вами чи будь-ким іншим.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть