Нова сутність SocialTensor формується зі злиттям підмереж SocialTensor та NicheTensor

Нова сутність SocialTensor формується зі злиттям підмереж SocialTensor та NicheTensor

Перший підмережі на платформі Bittensor: SocialTensor та NicheTensor об`єднали зусилля, щоб побудувати міцне Штучне Інтелектуальне Сутність.

Соціальний тензор та Нішевий тензор займаються створенням умов для масового впровадження децентралізованого штучного інтелекту, пристосованого до індивідуальних потреб. Нова сутність, сформована після злиття підмережі, буде діяти під назвою SocialTensor. Інтеграція двох сутностей зміцнить екосистему Bittensor як головний центр ШІ.

SocialTensor, веб3 платформа, спрямована на розвиток реалістичної децентралізованої інфраструктури штучного інтелекту, оголосила про перше злиття підмережі на блокчейні Bittensor (TAO) з NicheTensor, платформою для генерації зображень та текстів.

Згідно з оголошенням, злиття підмережі на мережі Bittensor призведе до створення нової сутності з назвою SocialTensor, яка буде зосереджена на розробці передових додатків. SocialTensor та перспективи ринку ШІ.

Злиття підмережі між SocialTensor та NicheTensor є стратегічним кроком, який підвищить масове використання Bittensor та протоколів веб3. Більше того, NicheTensor вже встановив себе як здатний генератор зображень, який підтримує сім різних моделей, що задовольняють конкретні індивідуальні потреби.

SocialTensor привернув провідних розробників із індустрії, у тому числі з корпорації Microsoft Corp. (NASDAQ: MSFT) та широко відомих банків Волл-стріт. У результаті історичного співпраці між цими двома сутностями розвиток та впровадження децентралізованого штучного інтелекту значно прискориться.

Деякі з продуктів, уже запущених SocialTensor, включають NicheImage. У команди SocialTensor є кілька продуктів в розробці, які будуть представлені в найближчому майбутньому.

«Разом їх поєднана експертиза та операції рівня підприємства піднімуть підмережу, принесуть нові можливості та розширять глобальний вплив мережі Bittensor», - вказано в оголошенні.

Значний зріст компанії Nvidia Corp. (NASDAQ: NVDA) до компанії з ринковою капіталізацією в $2,8 трильйона доларів за останні кілька років підкреслив підвищений попит на продукцію штучного інтелекту по всьому світу. Більше того, очікується, що глобальну технологію значно буде впливати штучний інтелект у наступні роки. Прямий вплив на платформу Bittensor

Bittensor (TAO), великий відкритий протокол, що підтримує децентралізовану мережу машинного навчання на блокчейні, виріс до топ-класу ринку штучного інтелекту. Згідно з останніми даними крипторинку на момент цього звіту, мережа Bittensor зростла до повністю розподіленої вартості близько $8 мільярдів і щоденний середній обсяг угод становить близько $28 мільйонів.

Стратегічне об`єднання NicheTensor та SocialTensor дозволить мережі Bittensor подальше зміцнити своє лідерство на ринку штучного інтелекту.

Платформа SocialTensor незабаром представить продукт під назвою Makeitaquote, який є флагманським Х-ботом, що спрощує перетворення постів в цитати на зображення.` За компанією, бот Makeitaquate буде генерувати понад 12 мільйонів органічних вражень на тиждень, що посилить потужність Bittensor.

«Використовуючи свою підмережу в мережі Bittensor, вони нададуть індивідуальні рішення зі штучного інтелекту, які допоможуть людям зв`язуватися та виражати себе більш значуще. Ці ШІ-моделі можуть бути адаптовані для дуже конкретних випадків використання та є дуже доступними, що робить їх привабливими як для великих підприємств, так і для малих бізнесів», - зазначено в оголошенні.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть