Зростання популярності мім-койнів в інституційних та роздрібних портфелях

Зростання популярності мім-койнів в інституційних та роздрібних портфелях

Звіт Bybit показує зростання популярності мім-койнів серед інституційних та роздрібних інвесторів

Новий звіт криптовалютної біржі Bybit показує, що мім-койни стають значущими компонентами криптопортфелів. Інституційні утримання мім-койнів виросли на 226% від лютого до березня, тоді як утримання роздрібних мім-койнів стрімко зросло на 478% з лютого по квітень. Проте, вони `агресивно продавали` свої мім-койни, коли настрій на ринку погіршився. `Ми Побачили Великий Скачок у Інституційних Утриманнях Мім-Койнів Від Лютого до Березня`

Новий звіт криптовалютної біржі Bybit, під назвою `Поза Хайпом: Реальності Інституційних Інвестицій у Мім-Койни`, вказує на зростаючий інтерес до мім-койнів серед інституційних та роздрібних інвесторів. Звіт охоплює дані з 1 січня по 1 травня, що свідчить про те, що мім-койни все більше стають значущою складовою криптопортфелів.

„Інституційні інвестори були готові приєднатися до хвилі мім-койнів, коли тенденція досягла піку в кінці березня,“ - описує Bybit, додавши:

Звісно, ми побачили великий скачок у інституційних утриманнях мім-койнів від лютого до березня, збільшивши їхні утримання на 226% до $204 млн. Вони збільшилися ще більше в квітні, принісши їхнє загальне утримання мім-койнів на той момент до $293,7 млн.

Проте, у звіті зазначено, що інституційні інвестори потім `агресивно продали половину своїх мім-койнів, коли настрій на ринку погіршився, завершивши період з алокацією в $139 млн - що на 125% вище, ніж на початку року, що свідчить про очікування повернення до високоризикованого підходу“.

Щодо роздрібних інвесторів, звіт деталізує:

Утримання роздрібних мім-койнів стрімко зросло, коли манія на мім-койни досягла піка в початкових днях квітня, зростаючи на 478% з лютого по квітень. Ця когорта потім продала свої алокації мім-койнів, скорочуючи їх з $567 млн до $371 млн.

Звіт також пояснює, що замальовка власників на 1 травня показує, що доджкоїн (DOGE) продовжує бути найпопулярнішим вибором як для роздрібних, так і для інституційних інвесторів. Інституції алокують 36,17% своїх утримань мім-койнів на DOGE, тоді як роздрібні інвестори алокують 24,58%. Обидві групи також віддають перевагу ефір-основним мім-койнам, з роздрібними інвесторами, що утримують 20,95% у PEPE та 14,61% у SHIB, порівняно із 22,23% у PEPE та 10,39% у SHIB від інституцій.

Звіт також підкреслює значну різницю в стратегіях інвестування. Роздрібні інвестори алокують більшу частину (4%) своїх портфелів на мім-койни в порівнянні з інституціями (2,5%). Тим не менш, обидві групи в основному інвестують у встановлені мім-койни з довшою історією успіху. Звіт зауважує:

DOGE безперечно знайшов свій шлях до довгострокових HODL-стеків обох когорт, відображаючи його іконічний статус і міцну вибивку з часом. BONK був помічений інституціями, і наша замальовка на 1 травня показує, що ця когорта утримує 10% алокації в порівнянні з іншими мім-койнами.

Які ваші думки щодо результатів звіту щодо інституційних та роздрібних утримань мім-койнів? Дайте нам знати у розділі коментарів нижче.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть