Товстий прогноз на майбутнє етф XRP до 2025 року

Товстий прогноз на майбутнє етф XRP до 2025 року

Голова Ripple передбачає запуск XRP ETF до 2025 року в контексті зростаючого інтересу до криптовалютного ринку

Під час недавнього інтерв`ю в програмі The Claman Countdown на FOX Business глава Ripple Бред Гарлінгхаус висловив велику впевненість у майбутньому біржового фонду XRP (ETF), передбачаючи його випуск до 2025 року.

Його оптимізм ґрунтується на зростаючому інтересі до різноманітних криптовалютних інвестицій та змінах у регуляторній політиці в Сполучених Штатах. Глава Ripple вбачає криптовалютні ETF як природній розвиток ринку.

На минулому тижні Гарлінгхаус привернув увагу заголовків, стверджуючи, що ETF для різних криптовалют, включаючи Solana (SOL) та Cardano (ADA), є неодмінні. Він провів паралелі з традиційними комодитетами, підкреслюючи природний розвиток ринку в напрямку ширшої експозиції.

`Отже, якщо у вас є експозиція до золота, ви, можливо, захочете експозиції до срібла, [...] і для мене це має сенс`, - пояснив Гарлінгхаус.

Попри регуляторні труднощі, Гарлінгхаус вважає, що регуляторне середовище поступово змінюється на краще. Проте, він зазначив, що інші країни, такі як Велика Британія, Японія, Сінгапур та Швейцарія, опережають США у своєму підході до регуляторної політики.

Гарлінгхаус також зупинився на політичних аспектах, що впливають на криптовалютний ринок. Він підкреслив зростаючий інтерес політичних діячів, включаючи кампанію Трампа, який сигналізує про значний зміщення.

`Це тема, що викликає багато пасіонарних людей, і це є ентузіазм, що сприяє інноваціям, цим технологіям, і знають, що їх можна використовувати способами для захисту споживачів одночасно. Я думаю, що це дивно, що це коли-небудь стало партійним питанням, але я думаю, що республіканці дуже стратегічно підходять до цього. І я вважаю, що це стає виборчим питанням, що, я вважаю, є корисним для галузі. І таким чином, я думаю, що це стимулює деякий рух на ринку`, - висловив Гарлінгхаус.

Тим не менш, експерти вважають, що для того, щоб XRP був доступний як фонд ETF на місці, він може потребувати наявності його фьючерсного еквівалента. Регуляторне схвалення для фондів ETF на місці Bitcoin було надано на основі довіри у здатність ринку фьючерсів Біткойн Chicago Mercantile Exchange (CME) забезпечити спостереження за шахрайством та маніпуляціями на ринку. У цьому плані, якщо XRP отримає ETF фьючерсів, це крок у правильному напрямку до одного дня отримання фонду ETF на місці.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть