Технологічне оновлення від Stratos: випуск v0.12

Технологічне оновлення від Stratos: випуск v0.12

Unlocking DePIN possibilities: The Stratos v0.12 upgrade release

Ця стаття не є інвестиційною порадою. Вміст та матеріали, представлені на цій сторінці, призначені лише для освітніх цілей.

Спостерігайте за еволюцією технології децентралізованої інфраструктури з останнім досягненням Stratos Network - оновленням v0.12.

Це проривне випуск вводить безліч функцій, призначених для покращення можливостей Stratos Chain та мережі децентралізованого сховища та революціонізує користувацький досвід у межах екосистеми Stratos. Розкриття потенціалу ланцюга Stratos

Stratos Chain отримує значне підвищення функціональності з оновленням v0.12. Тепер користувачі можуть легко відправляти транзакції Cosmos, такі як делегування та зняття делегування токенів, використовуючи Wallet Connect та Metamask.

Ця інтеграція з Exoswap відкриває світ можливостей, дозволяючи користувачам легко делегувати або знімати делегування токенів на ланцюзі Stratos.

Додатково, інтеграція Cosmos IBC відкриває двері в ширшу екосистему, забезпечуючи безшовну інтеграцію з екосистемою Cosmos, таку як Osmosis DEX. Це дозволяє Stratos розширити свій охоплення та підключеність, сприяючи більш взаємопов`язаному блокчейн-ландшафту.

Крім того, Stratos Wallet тепер підтримує Wallet Connect, що дозволяє користувачам безперешкодно мостики STOS (Stratos Token) з Exoswap, полегшуючи ефективний обмін токенами.

Крім того, ланцюг Stratos тепер підтримує передоплату за допомогою розумних контрактів Solidity. Ми створимо міст Prepay для проектів на різних блокчейнах, щоб використовувати SDS сховище, отримуючи Ozone з передплатною транзакціями на тих блокчейнах.

На відзнаку, майбутня версія Keplr Wallet, v0.12.88, розширює підтримку для ланцюга Stratos, надаючи користувачам безперешкодний та безпечний досвід роботи з гаманцем.

Покращення в децентралізованому сховищі Stratos (SDS)

Оновлення v0.12 також приносить значні покращення в децентралізоване сховище Stratos (SDS), забезпечуючи більш гладкий та ефективний досвід для користувачів та розробників. Серйозні покращення включають:

  • Покращення в розрахунках обсягу звітів: Оптимізація процесів розрахунку трафіку для покращення точності та ефективності.
  • Поділитися, щоб заробляти: Введення нового механізму винагород, де впливові направники можуть заробляти винагороди на основі трафіку завантаження, що стимулює створення та обмін контентом у спільноті Web3.
  • Покращення резервного копіювання та автоматичного масштабування, зміцнюючи безпеку даних та надійність.
  • Покращена продуктивність RPC для швидшої реакції.
  • Покращене виявлення продуктивності вузла ресурсів, забезпечуючи оптимальну мережеву продуктивність.
  • Покращений робочий процес потокового відео.

Ці покращення разом підвищують користувацький досвід у межах екосистеми Stratos, пропонуючи надійне, ефективне та винагороджуюче децентралізоване інфраструктурне рішення для користувачів, розробників та додатків.

Дізнайтеся більше: Peaq приєднується до програми Mastercard Start Path, з`єднує DePIN з tradfi

Цей вміст наданий третьою стороною. Crypto.news не підтримує жодний продукт, згаданий на цій сторінці. Користувачам слід провести власне дослідження перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть