Ціна Bitcoin наростила до $71,000, в той час як мем-монети ORDI, DOG та PUPS ростуть

Ціна Bitcoin наростила до $71,000, в той час як мем-монети ORDI, DOG та PUPS ростуть

Ціна Bitcoin досягла $71,000, оскільки мем-монети ORDI, DOG та PUPS стрімко зростають

Лідируюча криптовалюта знову піднімається, оскільки Bitcoin досяг своєї найвищої ціни за два тижні та наблизився до найвищої точки, яку було помічено з часу події квадренніального уполовинення у квітні. Це сталося тоді, коли функціональні токени на основі Bitcoin, такі як ORDI та DOG, стрімко зростають у ціні, відображаючи зростаючий інтерес до мем-монет BTC.

Bitcoin піднявся вище $71,000 у вівторок, за даними Coinbase, підскочивши до $71,042. По поточній ціні в $70,885 за даними CoinGecko, він зрос на понад 2% за день, підштовхуючи свій зріст за 30 днів до 10%.

Але деякі з найбільших функціональних токенів, відтворених на блокчейні Bitcoin за стандартами BRC-20 та Runes, недавно помічають набагато більше зростання—включаючи ORDI, токен, який остигав в останні місяці.

ORDI, який був першим токеном, відтвореним у минулому році за стандартом BRC-20 на Bitcoin, підскочив майже на 16% за день до поточної ціни знизу $54. Це найвища ціна, зафіксована з початку квітня, коли активи BRC-20 широко остигалив очікуванні запуску нового протоколу токенів Runes поруч із уполовиненням 19 квітня.

Наразі ORDI показав стрибок у 33% лише за останній тиждень, підтверджуючи свій статус найбільшого функціонального токена на основі Bitcoin за капіталізацією в $1.13 млрд. Це 92-а за розміром криптовалюта загалом за цим показником, за даними CoinGecko.

Інші токени BRC-20 також дуже виросли у цьому тижні, включаючи PUPS (зросли на 121%) та Bitcoin Wizards (WZRD, зріс на 136%). Тим часом, найпопулярніший токен Runes також показав подібне зростання— і може прагнути до місця ORDI як провідну мем-монету Bitcoin.

Цей новачок є DOG•GO•TO•THE•MOON, відомий як DOG, який є найбільшим токеном, відтвореним за протоколом Runes до цього часу. Він був аеродропнутий безкоштовно власникам Runestones — подібно NFT-подібному відбитку `Ordinals inscription`, який також був розданий безкоштовно раннім збирачам Ordinals — та відтоді зросла стрімкими темпами в тій мірі, в якій вона викликає мем-монети на тему собак на інших ланцюжках.

DOG зараз зрос на 11% за день та більше ніж подвоївся в ціні за останній тиждень, зрісши на 120% за сім днів. По поточній ціні вище $0.0095, DOG має капіталізацію ринку в $960 млн. Він знизився близько 2% від рекордної високої ціни, встановленої раніше у вівторок, але не видається втративши побудову, оскільки ціна знову піднімається.

Цей токен становить значну частку загальної капіталізації ринку ширше протоколу Runes, яка складається трохи більше ніж з $2.4 млрд за даними GeniiData. Runes мала вибуховий запуск у квітні, але потім остигла кілька тижнів. Однак, за всього лише останні два тижні, ми бачили, що токени Runes колективно досягли і перевищили капіталізацію на $1 млрд вперше.

Жодна з більших мем-монет з тематикою собак за капіталізацією на ринку не показала себе майже так добре в останній час. Dogecoin (DOGE) знизився на майже 2% за тиждень, ефір-протокольний Shiba Inu (SHIB) зменшився на 6% за цей період, а BONK на Solana опустився на 21% за останній тиждень.

Відмова від відповідальності

Висловлені автором погляди та думки носять виключно інформаційний характер та не становлять фінансової, інвестиційної чи іншої поради.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть