Мантель ЕкоФонд: Нове фінансування для SocialFi та геймінгу

Мантель ЕкоФонд: Нове фінансування для SocialFi та геймінгу

Мантель ЕкоФонд завершує залучення $5 млн нового фінансування для прискорення проектів SocialFi та геймінгу

Мантель ЕкоФонд, запущений у липні 2023 року після голосування за управління спільнотою Мантель, витратив $5 мільйонів нового фінансування на інноваційні проекти SocialFi та веб3 геімінгу в межах Екосистеми Мантель.

Оперований компанією Mirana Ventures, фонд має капітал в розмірі $200 мільйонів, розміщаючись як один з найбільших фондів екосистеми в просторі. Цей другий виклик капіталу підкреслює присвяченість Мантель до використання SocialFi та геймінгу для запуску наступного мільярда користувачів веб3.

Останніми отримувачами фінансування є MetaCene, Blade Games, Co-Museum, Fingerlabs, L3E7 та DreamOS. Ці проекти втілюють трансформаційний потенціал застосувань SocialFi та геймінгу, сприяючи зростанню та імпульсу Екосистеми Мантель.

1. MetaCene: Новий світ очікує

MetaCene створює наступне покоління блокчейн MMORPG, розташоване в надреалістичному постапокаліптичному суспільстві. Гравці будуть взаємодіяти з різноманітними NFT, брати участь у інноваційному PVE та PVP геймплеї, управлятися соціальними гільдіями DAO та стійкими економічними системами. З підтримкою Мантель ЕкоФонду MetaCene готується до запуску їх управлінського токену, нового геймплейного тесту та офіційного міні-ігри Chrome.

«MetaCene раді співпрацювати з Мантель. Ми використовуємо міцну платформу Мантель для розбудови наших функцій, користуючись її низькими комісіями, швидкими транзакціями та винятковою безпекою.»

Генрі Ферр, CMO MetaCene

2. Blade Games: Наострюючи грань геймінгу веб3

Blade Games впереджає галузь геймінгової інфраструктури на ланцюжку з їх модульним двигуном гри ZK on-chain, побудованим на технологічному стеку WebAssembly та zkWASM. Їх базова гра, Dune Factory, поєднує оборону веж з геймплеєм на заводах, інтегруючи PvE, PvP та рейди. З підтримкою Мантель ЕкоФонду Blade Games має на меті розширити межі on-chain геймінгу.

«Blade Games раді, що Мантель бере участь у нашому seed раунді. Ця партнерська відносина підніме прийом Blade Game`s ZK гейм двигуну, що дозволить з`явитися більш іграбельним on-chain іграм.»

Олекс, Засновник Blade Games

3. Co-Museum: Курируючи майбутнє культури мистецтва

Co-Museum - це співтовариство, присвячене демократизації власності над значимими творами мистецтва та артефактами. З підтримкою Мантель ЕкоФонду Co-Museum збирається переосмислити доступ до мистецтва, створюючи нове вид культурної установи.

«Фокус Мантель на прийнятті більшої кількості людей в веб3 взаємодіє з Co-Museum. Ми раді можливості будувати на Мантель і забезпечувати доступність та масштабованість мистецтву та культурі.»

Чав Вейянг, Засновник Co-Museum

4. Fingerlabs: З`єднання контенту, творців та споживачів у веб3

Fingerlabs, дочірня компанія FSN, революціонізує розповсюдження контенту в веб3 за допомогою їх платформи Xclusive. Їх перший IP, «Початок ≠ Юність», драма, натхненна BTS, позначає їх вступ в розважальну галузь веб3. З інвестиціями Мантель ЕкоФонду, Fingerlabs планує очолювати трансформацію глобального розповсюдження контенту.

«Так, як Мережа Мантель розширює свій вплив, ми очікуємо великі спільні можливості між Мантель та Fingerlabs. Цього року ми покажемо інноваційний контент виключно на Xclusive.»

Сангсек Девід Лі, Гендиректор Fingerlabs

5. L3E7: Карти у майбутнє AR поєднується з геймінгом веб3

L3E7 пропонує кіберпанк віртуальний світ, який відображає Землю, використовуючи передові місцезнаходження-засновані послуги. Їх сучасний інженерінговий двигун створює захоплюючий геймплей. З підтримкою Мантель ЕкоФонду L3E7 планує запустити свою другу колекцію NFT та додаткові тестування гри.

«L3E7 має на меті залучити більше користувачів з веб2 до веб3 через унікальний соціальний геймплей та елементи LBS. Ми бачимо великий ринковий потенціал, оскільки ігри, такі як Pokemon Go, мають мільйони щоденних активних користувачів.»

Грей, Засновник L3E7

6. DreamOS: Оптимізація користувацького досвіду з криптовалютою

DreamOS, веб3-нативна операційна система, спрощує користувацький досвід у криптовалюті. З функцією Dream Store для dApps та інтерфейсом omnichain wallet, DreamOS надає доступний, інтуїтивний спосіб управління цифровими активами. З підтримкою Мантель ЕкоФонду DreamOS запустить MantleOS, все-в-одному порталу для Екосистеми Мантель.

«DreamOS спрощує досвід гаманця, роблячи його доступним для всіх, як для крипто-нативних, так і для інших,» сказав Дом, Засновник DreamOS.

Візія для майбутнього

«Ми раді підтримати наступне покоління проектів SocialFi та геймінгу веб3, перетворюючи спосіб, яким користувачі спілкуються з інтернетом. Новий капітал від Мантель ЕкоФонду відкриває нові можливості для зростання та можливостей для засновників,» сказав Девід Тох, партнер Mirana Ventures.

Про Мантель ЕкоФонд та Мантель

Мантель ЕкоФонд, заснований спільнотою Мантель, має на меті підтримати зростання Екосистеми Мантель з капіталом у розмірі $200 мільйонів. Екосистема Мантель включає в себе Мережу Мантель, децентралізовану автономну організацію (DAO), Скарбницю Мантель та Мантель LSP, побудовані на Ethereum. Токен Мантель ($MNT) є єдиною продуктовою та управлінською токеном. Модулярна архітектура Мережі Мантель та модель безпеки роллап спрямовані на приведення масової адаптації технологій, керованих токенами.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт Мантель ЕкоФонду.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть