Тверда опора Bitcoin на $68,900: чи готовий він до свіжого ралі?

Тверда опора Bitcoin на $68,900: чи готовий він до свіжого ралі?

Bitcoin має тверду опору на ланцюжку нижче $68,900: чи готовий він до свіжого ралі?

Дані ланцюжка показують, що у Bitcoin може бути значна підтримка між $66,900 та $68,900, що може допомогти створити твердий фундамент для свіжого руху на вищі рівні. Велика кількість інвесторів купила свій Bitcoin між $66,900 та $68,900.

Згідно з даними з платформи ринкової розвідки IntoTheBlock, BTC в даний момент тримається вище основної зони попиту. У аналізі ланцюжка сила будь-якого рівня підтримки або опори ґрунтується на тому, який `попит` був присутній на ньому.

Нижче наведено графік, що показує різні діапазони цін Bitcoin навколо поточної вартості та порівняння за загальною кількістю активів, які купили інвестори.

Тут розмір крапки корелює з загальною кількістю токенів, які були останнім придбаними відповідно до цінового діапазону. Здається, що серед цих зон рівні між $66,900 та $68,900 наразі містять основу витрат найбільшої кількості BTC.

Понад два мільйони адрес придбали 1,1 мільйони BTC в межах цього діапазону. Оскільки поточна ціна BTC перебуває вище цих рівнів, всі інвестори, які купляють там, зроблять незначні прибутки.

Вартість бази інвесторів важлива в аналізі ланцюжка, оскільки цей рівень має особливе психологічне значення. Можливе повторне тестування може призвести до зміни балансу прибутку та збитку для власника.

Таким чином, інвестори можуть бути схильні здійснювати різні кроки, коли відбувається подібне тестування. Власник, що несе збитки до тестування (тобто тестування відбувається знизу), може бути схильний продати зі страху, що ціна у майбутньому піде вниз.

З іншого боку, інвестор у зеленому до тестування може мати підстави вважати, що ціна знову підніметься і, отже, може вирішити накопичувати ще.

Під час тестування цінових діапазонів, що щільно населені інвесторами, одна з цих реакцій може виникнути на такому масштабі, який може бути важливим для широкого ринку, тому головні зони попиту внизу можуть виступати як точки підтримки, а ті вище можуть діяти як блоки опори.

Bitcoin має великий діапазон підтримки від $66,900 до $68,900 в даний момент, що може допомогти приголомшливити будь-які падіння вартості активу.

З графіка також видно, що, в той же час, діапазони Bitcoin впереді тонкі з власниками. Це, в теорії, може створити ідеальні умови для ралі в напрямку вищих рівнів. Ціна BTC

Bitcoin стрибнув понад рівень $70,000 раніше сьогодні, але актив з тих пір спад до $69,100.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть