Угода про 4 млн $ в справі NBA Top Shot NFT

Угода про 4 млн $ в справі NBA Top Shot NFT

Dapper Labs досягла угоди про вирішення спору на суму 4 мільйони доларів в справі NBA Top Shot NFT

Dapper Labs, компанія, що стоїть за NBA Top Shot та іншими відомими онлайн-колекціонками, уклала угоду у справі класової дії, яка тривала кілька років, з незадоволеними клієнтами, які аргументували, що Top Shot NFTs становлять незаконно пропоновані цінні папери, заяви суду виявили у понеділок.

Згідно з угодою, Dapper виплатить 4 мільйони доларів позивачам у справі, розповів генеральний директор компанії Рохам Гарегозлу Decrypt. Ці кошти включають грошові відшкодування за претензії позивачів і також покриють витрати на юридичні послуги.

У разі затвердження угоди позивачі відмовляться від будь-яких майбутніх прав на те, щоб твердити, що Top Shot NFTs - це цінні папери, що розповів Гарегозлу.

`Угода забезпечує юридичну чіткість та звільняє команду Dapper Labs від фокусу на основне завдання - наданні неперевершених вражень для своїх основних користувачів`, - сказав виконавчий директор.

У лютому минулого року федеральний суд RULED - у важливому розгубленні для Dapper - що позов може продовжитися, оскільки Top Shot NFTs `правдоподібно` відповідали визначенню пропозиції цінних паперів.

Ключовими для вироку було те, що Top Shot NFTs існують на блокчейні Flow, яку спочатку розробила Dapper. Суддя вважав Flow `приватним` блокчейном, на відміну від мереж, як Bitcoin або Ethereum, які не контролюються жодною єдиною сутністю.

Крім того, суддя знайшов, що заяви, зроблені Dapper та його представниками, включаючи Гарегозлу, наводили на думку, що колекціонки збільшаться вартість з часом.

Компанія наполягала на тому, і Гарегозлу підтвердив сьогодні, що Flow достатньо децентралізований і поза контролем Dapper, оскільки мережу підтримує незалежний Фонд Flow.

Проте співзасновник Dapper додав, що заявники власили умови `певних бізнес-змін` в компанії як умову угоди. Ці вимоги, які були прийняті Dapper, включають передачу компанії будь-яких токенів FLOW в її володінні Фонду Flow.

Інші вимоги, такі як дозвіл третім ринкам окрім Dapper здійснювати угоди з Top Shot NFTs і опрацювання видачі коштів у більш своєчасний спосіб, було вже усунено роками тому.

Коли позов був поданий у 2021 році - в розквіт цифрового буму активів - це була одна з перших випробувань статусу безпеки NFTs. З тих пір значні частини ринку криптовалютних токенів зазнали критики від американських регуляторів.

Окрім відомих виняткових обставин і певних фактів, NFTs здається, що - принаймні, наразі - уникнули зрепудіації всього класу активів.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть