Нові ігри та освітня модель P2E: глобальна експансія OneTo11

Нові ігри та освітня модель P2E: глобальна експансія OneTo11

OneTo11 анонсує глобальну експансію з новими іграми та освітньою моделлю P2E

OneTo11, стартап у галузі блокчейн-ігор, оголосив про свої плани розширення своїх пропозицій на два ключових ринки по всьому світі - LATAM та MENA. Це буде зроблено шляхом додавання трьох нових ігор до портфоліо з орієнтовним графіком на наступні 12 місяців. Заснований в 2021 році, платформа блокчейн-ігор швидко зростає, маючи широку базу користувачів у розмірі 4,5 мільйонів зареєстрованих користувачів та понад 7,3 лак активних гравців щомісяця. Вони розподілені в 168 країнах і належать до віку від 18 до 55 років.

Компанія також планує розробку продуктів у галузі освітніх технологій. Вони будуть містити елементи гейміфікації для покращення навчання учнів у школі. Равіндра Кумар, генеральний директор та співзасновник компанії, сказав, що їхній ріст є свідченням присвяченості їхньої команди, додаючи, що користувачі також продемонстрували невдрібну підтримку. Чаттерджі твердо встановив, що мета - надати інноваційний геймінговий досвід на основі технології блокчейн.

Що зміцнює траєкторію розвитку OneTo11, це їх GMV у розмірі 15 мільйонів доларів та щоденна активна користувацька база у розмірі 81 000 осіб. Це на тлі здобуття четвертого місця на Глобальному Блокчейн Конгресі. OneTo11 був присутній на деяких ключових заходах, включаючи Token2049 та Глобальне Блокчейн Шоу.

Компанія свої коріння має в Індії як перша в країні соціальна мобільна додаток для фантазійного спілкування. Вона підтримується моделлю грати і заробляти, використовуючи можливості NFT та DeFi, щоб забезпечити гравцям стабільний дохід через час і гру. OneTo11, в основному, включає чотири компоненти, а саме мобільний додаток для гри, додаток для фантазійних спортивних ігор, RPG/Метавсвіт Гра і Додаток для Навчання з Елементами Гейміфікації.

Равіндра оптимістично оцінює майбутнє OneTo11, заявляючи, що його прийом в Індії та по всьому світі був ентузійним. База користувачів у розмірі 4,5 мільйонів гравців лише підтверджує цю впевненість.

Експансія запланована в Латинській Америці, на Близькому Сході, в Африці та Південній Азії. Цей розвиток стався після того, як OneTo11 оголосив про досягнення Обсягу Товарів у Роздробі в розмірі 15 мільйонів доларів. 4,5 мільйона база користувачів знаходиться на внутрішньому ринку. OneTo11 буде реплікувати свою внутрішню модель у більшому масштабі. Платформа блокчейн-ігор зобов`язалася надавати пріоритет придбанню користувачів та забезпеченню локалізацією на кожному ринку.

Равіндра Кумар, генеральний директор та засновник OneTo11, відніс зростання до користувацької спільноти. Равіндра повторив слова Анірбана, що вони зобов`язані проникнути на ринки Латинської Америки та MENA, надаючи інноваційні ігрові враження.

Чекається, що до списку будуть додані інші регіони по мірі того, як OneTo11 просувається у LATAM та МЕНА.

У цілому, OneTo11 зобов`язаний надавати поліпшений користувацький досвід завдяки інноваціям та використанню технології блокчейн. Експансія є ключовим кроком у напрямку глобального розширення з реплікацією успіху внутрішнього ринку в центрі. Додаткову інформацію про OneTo11 можна знайти на X та на офіційному веб-сайті.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть