Трейдер заробив $144,230 на токені $MOTHER за 2 години

Трейдер заробив $144,230 на токені $MOTHER за 2 години

`MOTHER` MemeCoin Трейдер зробив прибуток у 171 раз більше за 2 години

Останній вислів колишнього президента США на користь криптовалют спричинив стрімке зростання популярності славетних мем-монет. У цьому відношенні експерт-трейдер нещодавно заробив до $144,230 лише з $839 всього за кілька годин з токеном `$MOTHER`. Криптовалютний аналітик під ніком `Leshka.eth` розкрив відповідний прибуток трейдера на платформі соціальних мереж X.

Трейдер використовував токен $MOTHER, щоб заробити $144,230 лише з $839 протягом двох годин

Криптовалютний аналітик вказав, що портфель трейдера зросла відразу на 171 раз. Це відбулося після успішної покупки криптотокена трейдером. Аналітик виявив, що славетні мем-монети все більше привертають увагу в криптосекторі. Крім цього, аналітик привернув увагу до того, як трейдер заробив прибуток з $MOTHER.

Крім того, аналітик також поділився відеороликом Дональда Трампа, в якому він висловив свою підтримку криптовалютах. Колишній президент США також насміхається над Джо Байденом, кажучи, що він не розуміє справжнього потенціалу цих активів. Відповідний вислів значно сприяв тому, щоб політики й знаменитості випускали свої мем-токени. За допомогою таких монет, ці особи намагаються привернути більше шанувальників.

Надалі гучно стосовно мем-токенів, базованих на мережі Solana. Тому декілька ранніх учасників використовували цю можливість в свою користь. Більшість з них здобули величезний прибуток, інвестуючи в токени $CATASS, $RICH, та $MOTHER. Вказані токени зазнали відповідної зростання в 279 разів, 164 рази, та 381 раз відповідно.

Трейдер скористався резким зростанням токена та зробив багато прибутку. За словами аналітика, трейдер купив токен відразу після випуску його адреси контракту. Ця миттєва покупка свідчить про те, що трейдер мав достатньо знань про поточну ситуацію в крипторинку. Крім того, це також підкреслює добре розуміння трейдером загальних макро впливових факторів.

Після придбання токенів їх вартість зросла до 6 цифр всього за 2 години. В результаті трейдер ефективно заробив помітний прибуток, приблизно $143,4 тис. Аналітик додав, що видатні знаменитості також стараються випустити свої мем-монети. У такому випадку інвестори можуть використовувати снайпер-боти для заробітку на таких токенах, за словами Leshka.eth.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть