Написати у Instagram: Google & Magic Leap співпрацюють у метавсвіті

Написати у Instagram: Google & Magic Leap співпрацюють у метавсвіті

Google співпрацює з Magic Leap, щоб пропонувати досвід у метавсвіті

В секторі метавсвіту Інтернет-гігант Google уклав нове партнерство з Magic Leap, щоб пропонувати більш захоплюючі досвіди та сприяти екосистемі AR/XR.

Метавсвіт: Google спільно з Magic Leap, щоб пропонувати ширший спектр захоплюючих досвідів. Метавсвіт: Google разом з Magic Leap для розвитку потенціалу технологій AR/XR. Криптовалюта категорії метавсвіту сьогодні в зеленому.

Сектор метавсвіту вітає нове партнерство: Інтернет-гігант Google з Magic Leap.

`Ми раді співпрацювати з @Google. Генеральний директор Magic Leap @rossrosenberg найкраще сказав це: «Ми з радістю оголошуємо стратегічне технологічне партнерство з Google для того, щоб об`єднати експертизу Magic Leap у розшареній реальності (AR) та лідерство в оптичному секторі разом з технологіями Google… - Magic Leap (@magicleap) 30 травня 2024

«Ми раді співпрацювати з @Google. Генеральний директор Magic Leap @rossrosenberg заявив: Ми з радістю анонсуємо стратегічне технологічне партнерство з Google для поєднання експертизи Magic Leap в розшареній реальності (AR) та лідерства в оптиці з технологічними платформами Google та спільно працювати над рішеннями та досвідами розширеної реальності (XR). Сьогодні компанії використовують AR для тренування працівників, створення просторових досвідів для споживачів, уявлення та проектування нових будівель, а також поліпшення медичних команд за допомогою кращих способів візуалізації догляду за пацієнтами. Але трансформаційний потенціал AR нескінченний, і це партнерство допоможе розширити захоплюючі досвіди, принести більшу користь та збільшити охоплення AR!»

На практиці технологічні платформи Google разом із досвідом Magic Leap в доповненій реальності (AR) та їх лідерством у секторі оптики нададуть можливість створити нові рішення та захоплюючі досвіди.

Крім цього, партнерство потенційно сигналізує більшу конкуренцію для Apple та Meta, у сфері апаратного забезпечення та досвідів метавсвіту.

Таким чином, мова йде про успіх у місії просування майбутньої екосистеми, заснованої на розширеній реальності (XR) та доповненій реальності (AR). Метавсвіт: Google разом з Magic Leap для розвитку потенціалу технологій AR/XR

Шахрам Ізаді, віце-президент та генеральний менеджер у сфері AR/XR в Google, заявив:

«Ми очікуємо поєднання лідерства Magic Leap в оптиці та виробництві з нашими технологіями, щоб принести на ринок більший спектр захоплюючих досвідів. Поєднуючи зусилля, ми можемо просунути майбутнє екосистеми XR унікальними та інноваційними пропозиціями продуктів».

Це нове партнерство - лише важливий крок у довгостроковому партнерстві, яке вже існує між цими двома компаніями.

Здебільшого, здається, метавсвіт все ще має багато пропозицій. У цьому відношенні, наприкінці березня 2024 року, співзасновник Ethereum Віталік Бутерін також висловився під час конференції.

За словами Бутеріна, насправді, метавсвіт все ще потребує визначення. Не лише це, наразі він часто уявляється більше як бренд, ніж як продукт.

Криптовалюта категорії метавсвіту сьогодні в зеленому

Поглянувши на категорію криптовалют `Метавсвіт` на ринку сьогодні, здається, що загалом панує зелений настрій.

Ціни відомих криптовалют в цій категорії, таких як Axie Infinity (AXS) та The Sandbox (SAND), зросли на +10% та +7% відповідно, порівняно з тижнем тому. Також, Decentraland (MANA) зростає на +6,5% за останні сім днів.

Проте, глянувши на рейтинг за капіталізацією ринку, домінують у сфері криптовалют метавсвіту Internet Computer (ICP), Render (RNDR) та Stacks (STX).

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть