Ріпл готується до найбільшого щомісячного дампу XRP: продаж 400 млн токенів

Ріпл готується до найбільшого щомісячного дампу XRP: продаж 400 млн токенів

Ріпл може продати 400 мільйонів XRP у червні; Найбільший дамп за останні 7 років

Ріпл підготував свій скарбницьний рахунок для того, що може стати найбільшим щомісячним дампом XRP з 2017 року. Компанія зарезервувала 400 мільйонів токенів XRP на суму $208 мільйонів для продажу у червні.

Щомісяця Ріпл—найбільший тримач XRP та сутність за розвитком XRP Ledger—продає частину своїх резервів, надуваючи обігове постачання.

Звичайно, 1 червня він розблокував 1 мільярд XRP на суму $520 мільйонів. Це сталося через систему заморожування XRP Ledger з двох позначених рахунків: ‘Ripple (24)‘ та ‘Ripple (25).’

Проте, крім звичайних 200 мільйонів токенів, які щомісяця відправляються на скарбничний рахунок, сплячий рахунок ‘Ripple (35)‘ додав ще 200 мільйонів XRP на ‘Ripple (1)`, що може свідчити про те, що компанія готується до більшого дампу цього місяця.

Резерви та активність по заморожуванню XRP від Ріпл у травні

У відповіді, ‘Ripple (24)’ спочатку надіслав 200 мільйонів XRP для продажу у травні на ‘Ripple (1)’. Пізніше рахунок надіслав 300 мільйонів токенів на ‘Ripple (13)’ та повторно заблокував суму до вересня 2027 року.

Тим часом, ‘Ripple (25)’ відправив 500 мільйонів розблокованих токенів на ‘Ripple (12)`, заблокувавши їх до жовтня 2027 року. Усі ці транзакції можуть бути перевірені на-ланцюжково через дослідника блоків XRP Scan.

Історичні дампи Ріпл

З 2017 року, коли він запровадив заморожування, Ріпл систематично резервував не більше 350 мільйонів XRP для щомісячних дампів.

Компанія іноді залишала частину резервів місяця, чекаючи на кращі можливості продажу у наступних місяцях. Втім, інші місяці бачили перевищений дамп в порівнянні з попередньо зарезервованим, не перевищуючи 400 мільйонів XRP.

У 2024 році Ріпл продав 226 мільйонів, 260 мільйонів, 240 мільйонів, 200 мільйонів та 200 мільйонів з січня по травень, відповідно.

Цікаво, що Ріпл впровадив систему заморожування в 2017 році через скарги інвесторів на відсутність прозорості у постійних дампах, які суттєво впливали на ціни. Проте, незважаючи на підвищену прозорість, економічні наслідки інфляції постачання продовжують впливати на продуктивність XRP. Аналіз цін XRP серед дампів Ріпл

Цікаво, як продажі Ріпл безпосередньо впливають на ціну XRP, враховуючи тиск постачання, який вони створюють на ринку в місці. Історично XRP переносив місцевий крах більшість часу, коли Ріпл продавав свої токени.

За поточних умов, лише у п`ятьох з 12 днів продажу цього року були позитивні цінові дії: 5 і 11 лютого, 14 квітня, 13 і 20 травня. Усі інші сім днів були місцевими крахами, підтверджуючи важливість моніторингу діяльності компанії.

Більше того, XRP мав негативний щомісячний показник продуктивності у трьох з перших п`яти місяців 2024 року.

На момент написання XRP торгується на рівні $0.515. Таким чином, інвесторам слід уважно моніторити дампи Ріпл у червні, оскільки вони можуть сповільнити очікуваний биковий ралі в цьому циклі.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть