Блокчейн MultiversX: шардування, безпека та масштабованість

Блокчейн MultiversX: шардування, безпека та масштабованість

Sovereign Chains and Beyond: Гендиректор MultiversX говорить про шардування, безпеку та масштабованість

В швидкозмінному світі технології блокчейну MultiversX - це ведуча сила, що приводить до інновацій та масштабованості. На чолі цього революційного проєкту стоїть Беніамін Мінку, генеральний директор та співзасновник MultiversX. Видатна постать в області Web3, візія та лідерство Беніаміна допомагають розмістити MultiversX як високорівневий блокчейн рішення Layer 1, відоме своєю технологією стейт-шардування, надійними функціями безпеки та енергоощадністю операцій.

Маючи місію уповноважувати підприємців, розробників, підприємства та урядовців, MultiversX фокусується на створенні прозорого та колаборативного фреймворку, який сприяє радикальній інновації. Імпресивна можливість платформи обробляти 263 000 транзакцій на секунду та її живучий екосистема з понад 8 200 додатків та 3 200 вузлів підкреслюють зобов`язання до масштабованості та ефективності.

До заснування MultiversX Беніамін був важливим у формуванні блокчейн інвестиційного середовища через Metachain Capital, де він підтримував лідерські проекти, такі як Polkadot, Binance та Tezos. Його великий досвід та стратегічні інсайти були ключовими у керуванні MultiversX до його амбітних цілей.

У цьому ексклюзивному інтерв`ю Беніамін Мінку ділиться інсайтами у місію MultiversX, розвиток та вплив Суверенних Ланцюгів та майбутнє технологій блокчейну. Від використання технології стейт-шардування до досягнення безпрецедентної швидкості транзакцій, від вирішення технічних викликів до підвищення безпеки, Беніамін надає всебічний огляд того, як MultiversX встановлює нові показники ефективності в галузі блокчейну.

Питання 1:

Чи можете ви надати короткий огляд MultiversX та його місії в галузі блокчейну?

Використовуючи високомасштабовану, надійну та ефективну технологію блокчейну, MultiversX створює колаборативний фреймворк та комбінований інструментарій для всіх зацікавлених сторін - від підприємців і розробників до підприємств та урядовців. Наша мета - забезпечити прозору та радикальну інновацію, дозволяючи кожному безперешкодно створювати, розвивати та взаємодіяти з додатками, мережами та системами в масштабах розподіленого та взаємоверифікаційного способу.

Питання 2:

Що надихнуло розробку Суверенних Ланцюгів і як вони вписуються в довгострокову візію MultiversX?

Якщо ми хочемо належно конкурувати з Web2, буде це в фінансовій системі, медіа, геймінгу чи в державному секторі, нам потрібно відповідати і перевершувати досвід традиційних технологій та надавати велику зручність використання та інтуїтивно зрозумілу розробку.

Питання 3:

Можете пояснити, як Суверенні Ланцюги використовують технологію шардування для досягнення до 70 000 транзакцій на секунду?

Будучи побудованим на основі MultiversX, Суверенні Ланцюги вже користуються всією потужною технологією, яка була розроблена раніше. Це означає, що ми взяли наш існуючий кросшардовий модуль, модифікували його та вдосконалили для нативних крос-ланцюжкових операцій.

Питання 4:

Які основні технічні виклики виникали під час розробки Суверенних Ланцюгів і як ви їх подолали?

Розробка Суверенних Ланцюгів поставила перед нами ті самі виклики, що й інші схожі проекти (Ethereum L2s, Avalanche Subnets), щодо взаємодії, комбінованості, припущень про безпеку та надання нового інтегрованого досвіду. Просто одне гаманець, інтегрований безперешкодно по всій екосистемі Web3, усуваючи турботи щодо безпеки, пов`язані з крос-ланцюжковою операцією та проблемами місткості активів.

Питання 5:

MultiversX відомий функціями, такими як 2FA на ланцюжку та нативні стандарти. Як ці функції поєднуються з Суверенними Ланцюгами?

Всі передові функції, які зробили MultiversX першорядним напрямком для будівників та користувачів, стали доступні за умовчанням на Суверенних Ланцюжках. Це означає, що захист 2FA на ланцюжках, а також нативні стандарти, беруться з базової архітектури та протоколів безпеки MultiversX.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть